Liutuukee parašė:
kaip kas nori taip ir darobeto fotiko siais laikais nebereikia
yra telefonai jei jau nori fotkinti
![]()
Taip :)) tad ir vežasi kiekvienas skirtingai :))
Liutuukee parašė:
kaip kas nori taip ir darobeto fotiko siais laikais nebereikia
yra telefonai jei jau nori fotkinti
![]()
Taip :)) tad ir vežasi kiekvienas skirtingai :))
indare parašė:
Man irgi siandien dare, bet kazkaip visai nieko. Galvojau bus blogiau. Dar kazkoki nauja, nuo sausio 1 d.sake tik taip daro, tris kartus eme krauja: pries gliukoze,…
Sveikos, esamos ir būsimos mamytės. Jungiuosi ir aš
Berniukai berniukai, o man garantavo, kad bus mergytė, tad tikimės papildysim jų negausų būrį rugsėjį :))
Man irgi artėja gliukozės tyrimas. Ir daktarė minėjo, kad būtų gerai nauju būdu jį pasidaryti (kaip ir minėjote - 3 kartus iš venos kraują imti), tik nelabai radau informacijos, kur tai daro. Paprastą tyrimą daro daug kur, o kur trijų taškų?
Gal galit pasidalinti, kur jums jį darė?
Ana Viktoria parašė:
Būsimos mamytės, ar dar ruošiatės pakeliauti kur nors nėštumo metu?
Sveika,
Taip, planuose kelione masina i Kroatija po keliu savaiciu. As tiek per si, tiek per pries tai buvusi nestuma nemazai keliavau, tai kazkaip neatrodo labai baisu is namu isvaziuoti. Tikekimes kelione bus sklandi. Aisku, niekad nezinai, tai svarbu nepamirsti EU sveikatos draudimo korteles. As dar planuoju papildoma nesciuju draudima keliones laikui pasiimt, kad jei kas, nebutu problemu kreiptis i sveikatos prieziuros istaiga.
O pati irgi planuoji kelione?
Ana Viktoria parašė:
Būsimos mamytės, ar dar ruošiatės pakeliauti kur nors nėštumo metu?
Birzelio 16 planuojame savaitgalio išvyką į Lvovą, o paskui 23 dar ir į Turkiją. Tai su gine jsu aptarėm, kad reikės pažymų skrydžiams, sakė, be problemų, nors nėštumo pradžioje buvo ir nelabai patenkinta, kai pasakiau apie šias planuojamas atostogas.
DzineButelyje parašė:
Birzelio 16 planuojame savaitgalio išvyką į Lvovą, o paskui 23 dar ir į Turkiją. Tai su gine jsu aptarėm, kad reikės pažymų skrydžiams, sakė, be problemų, nors nėšt…
O del ko nepatenkinta?
3 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai