Žydre21 parašė:
Mano mažylė Žiedė
Labai gražus! Ir labai orginalus ☺
Žydre21 parašė:
Mano mažylė Žiedė
Labai gražus! Ir labai orginalus ☺
gintare555 parašė:
Mamytes vis padiskutuojam apie viska:)o kuo vardais jusu mazyliai ir mazyles:)Maniskis Domantas![]()
Maniskis Atas
snaigė3 parašė:
Aš po jos straipsnių nemažai pasisėmiau idėjų, išmokiau užmigti be krūties, o intervalai įnešė labai daug aiškumo į dienotvarkę. Tik mano miegaliukas, kol kas jo i…
Na, tai jūs jau nemažai pasiekėt ?. Bandysiu ir aš atrasti ryšių tarp vaikiuko miegojimo ir nemiegojimo.
snaigė3 parašė:
Aš po jos straipsnių nemažai pasisėmiau idėjų, išmokiau užmigti be krūties, o intervalai įnešė labai daug aiškumo į dienotvarkę. Tik mano miegaliukas, kol kas jo i…
O kaip būtent išmokėte užmigti be krūties? Per kiek laiko pavyko išmokti? Ir kaip migdote dabar?
Kėkšto kaimynė parašė:
Na, tai jūs jau nemažai pasiekėt ?. Bandysiu ir aš atrasti ryšių tarp vaikiuko miegojimo ir nemiegojimo.
Tik naktį keliasi belenkiek kartų, nes juda kruta vartosi ir prasibudina, tai bardakas
MonCheri parašė:
O kaip būtent išmokėte užmigti be krūties? Per kiek laiko pavyko išmokti? Ir kaip migdote dabar?
Pavalgydinu ( dieną ne tame pačiame kambary kur miega), tada duodu čiulptuką miegamajame, truputį pasupu ir lb greit užmiega, paguldau į lovelę ir miega. Jei dar bando judėti tai ranką ant ausytės uždedu ☺
Naktį kai prabunda šiaip, ne valgyti, tai arba lovelėje paraminu, arba trumpam ant rankų pasupu.
snaigė3 parašė:
Pavalgydinu ( dieną ne tame pačiame kambary kur miega), tada duodu čiulptuką miegamajame, truputį pasupu ir lb greit užmiega, paguldau į lovelę ir miega. Jei dar b…
O anksčiau visada prie krūties migdydavosi? Ar nepyko, kai pradėjote keisti migdymo tvarka?
20 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai