Liza33 parašė:
Sveikos mamytės. Noriu pasiteirauti kas turite įsigiję inhaliatorių vaikui. Kokia patirtis ,ar padeda esant slogai,kosuliui? Jau pavargom nuo slogos, paserga,pasvei…
M
Liza33 parašė:
Sveikos mamytės. Noriu pasiteirauti kas turite įsigiję inhaliatorių vaikui. Kokia patirtis ,ar padeda esant slogai,kosuliui? Jau pavargom nuo slogos, paserga,pasvei…
M
Liza33 parašė:
Mes turim toki inhaliatoriu
kiek padeda nezinau, nes mes tik kelis kartus ji naudojom, turejom slogyte ir kosuli, bet greitai praejo... Dukrytei jis patinka ir pati isideda i burnyte ir laiko, tik kaukes nesideda ant veiduko nepatinka
Mes turim omron burzgia mane erzina o vaika migdo
pradeda miegot.. Bet pats laikosi labai patinka ir kjai reik isjungti verkia kad dar nori. Mes visada ciut kokiai zarazai prasidejus jungiam jei nieko rimto su vytauto mineraliniu, jei rimciau su fiziologiniu... Tfu tfu tfu kol kas be jokiu vaistu dar.. Tad manau padeda
raudona321 parašė:
Mes turim omron burzgia mane erzina o vaika migdopradeda miegot.. Bet pats laikosi labai patinka ir kjai reik isjungti verkia kad dar nori. Mes visada ciut koki…
Ačiū 😉, reik pirkt nes ir laukiuosi,bus puiki investicija abiems vaikiukams 🤗
Mes
Liza33 parašė:
Mes turim tokį, su vyru jį vadinam "metų pirkiniu", kaip gerai kad nusipirkom... dabar kosti, tai lengva inhaliuoti. Nebera egzorcizmo seansų, kaip su omron dideliu inhaliatoriu....
Christ parašė:
Mes
Kaip matau tik geriausi atsiliepimai 🤗 tai aš vakar ir nusipirkau 😉. Pirmą kartą žaidė, dabar nelabai nori pats kvėpuoti,tai aš.miegančiam paleidžiu. Tik pamiršau kokioj padėtyje geriau laikyti kai miegančiam inhaliuoti 🤔 man atrodo stačias geriausiai,vartyt lyg nerekomendavo,ar klystu. Ne visą instrukciją dar perskaičiau 😉
Bet užtat šiandiena visai be slogos ,tikiuosi nesutapimas 🤗
Inhaliatoriu turime omron, patenkinti, abu vaikai naudoja mielai. Jei dabar tektų pirkt tai griebciau iš gilinos air angel, vis dėl to patogiau ultragarsinis, ir vartyt visaip galima, ir pats issijungia. O gertuves labai pasiteisinusios abiems vaikams Contigo, tik jas ir naudojame, arba iš puodelio geria
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai