Pumpum parašė:
Labai geras sitas![]()
Tai va, kad 6 mėn jau ant nosies, o jai net neįdomu pasistengt☺️
Pumpum parašė:
Labai geras sitas![]()
monica1 parašė:
Tai užsiimkit labiau šitu klausimų jeigu jau nesulaukiat
Aš mokindama guldžiau ant nugaros, daviau pirštą įsikabinti ir lėtai verčiau. Po to jau pati įsikabindavo ir vertėsi.
Taip pat dėjau ant didžiulio rankšluosčio, ir keldama tai vieną tai kitą pusę, varčiau vaiką kaip kotletuką. Lėtai ramiai, vis pataisant kad visa ant rankšluosčio gulėtų- mačiau video kaip rodė ir aiškino jog taip galima, kad vaikas pajaustų kokie raumenys turi apsivertimui dirbti (be suaugusiojo rankų įsikišimo).
Pažaidėm taip intensyviau savaitę ir maniškė apsivertė.
Nemanau kad ir jums daug ten trūksta, išmoks
visi vaikai labai skiriasi, nereik tikrai baimintis, ypač kai dar mėnuo liko iki to kad "nebetilptumėt į lenteles". Mėnuo tokio dydžio žmogui taigi žiauriai daug, penktadalis gyvenimo 😀
monica1 parašė:
Tai kad dar net 5men nesulauket, koks cia ant nosies. Per 5sav ne tik vartytis bet ir sedet gali spet ismokt. Cia viena diena pasiskundziau kad nesivarto i desine puse, cia ant tu zodziu pradejo verstis. Nu tikrai ne vietoj panika keliat
duokit i pirsta isikibt ir pavartykit vis
monica1 parašė:
Ar yra kieno vaikučiai dar nesivarto? Nesuprantu, atrodo tokia stipri mergytė, bet nesiverčia ir viskas... Nemėgsta ant pilvuko būti, tai kaip tik turėtų bandyt ver…
Sveiki, mano vyrukas ir nesivarto, nors ir mankstinu kaip rase kitos mamos taip, bet jis kai ant pilvo, tai ilgai isguli ir dazniausiai sliauzti bando, uzpakali kelia ir juda isikibes i patalus
visaip besikilnoja ir ant nugaros kai guli ir taip juda tai i prieki, tai i sonus. Siaip gal poreikio nejaucia, nenustebciau jei pirmiau atsisestu
siaip dar nepergyvenu, nes tikrai nematau, kad butu silpnas ar tonusas raumenu sumazejes ir del to nesivartytu
nurimkite ir jus, mankstinkime toliau
zinau atveju kai pirmiau atsistojo vaikas nei atsisedo
Egl e parašė:
Tai užsiimkit labiau šitu klausimų jeigu jau nesulaukiat![]()
Aš mokindama guldžiau ant nugaros, daviau pirštą įsikabinti ir lėtai verčiau. Po t…
Dėkui už atsakymą😉 na bandom padėt, bet kažkaip atrodo, kad jai nelb įdomu. Reiks su rankšluosčiu bandyt.
Pumpum parašė:
Tai kad dar net 5men nesulauket, koks cia ant nosies. Per 5sav ne tik vartytis bet ir sedet gali spet ismokt. Cia viena diena pasiskundziau kad nesivarto i desine p…
Tiesa sakot, ir man kartais atrodo, kad per naktį pasikeičia
AsVika parašė:
Sveiki, mano vyrukas ir nesivarto, nors ir mankstinu kaip rase kitos mamos taip, bet jis kai ant pilvo, tai ilgai isguli ir dazniausiai sliauzti bando, uzpakali ke…
Tai va ir maniškė tikrai nėra silpna, tai todėl ir keista, kad nesinori jai verstis. Bet matyt viskas savo laiku.
Viktorija.z. parašė:
Mano sėdėti ir sėdėti nori ir neblogai jai sekasio vartytis visai ne . Tipo pati ir varyykis jai taip nori
eisiu pas neurologė ziuresim ka pasakys
Sėdėti ir mano labai nori ir stengiasi☺️
monica1 parašė:
Ar yra kieno vaikučiai dar nesivarto? Nesuprantu, atrodo tokia stipri mergytė, bet nesiverčia ir viskas... Nemėgsta ant pilvuko būti, tai kaip tik turėtų bandyt ver…
Maniski nuo 4men 3sav vertesi pasivarte kelias dienas ir stop paskui vel vertesi vel nesiverte db vartosi bet ne visad
monica1 parašė:
Mum tai gydytoja šitą kremą sakė naudot, kai buvo stipriai išbėrę, tai tikrai labai geras. Dabar visa šeima naudojam☺️
Mes taipat sita naudojem labai padeda👍😉
Vaidavaida parašė:
Sveiki, maniske valgo miksuotai, apetitas taip pat padidėjo, jau 2 savaites taip, labai jaučiasi naktimis, keliasi dazniau ir užmiega su papu burnojkiekviena ka…
Ir mes taip. Bet va tik motinišku jausmu bandau pasikliauti, kiek to pm papildomai duoti..visi sako kad mažylis labai storas, kad oermaitinu, bet alkano laikyti irgi negaliu🤔🧐 kiek jūs duodat? Pagal ką sprendžiat kiek duoti?
25 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai