Linksmosiospedutes parašė:
Padaryciau zarnyno tyrima arba priduociau tyrimam ismatas. Gal kirminu turi? Nebezinau kas ar galetu but?...
Pridavem siandien tyrimui del spaliniu, o ismatu seimiste nemate reikalo.
Linksmosiospedutes parašė:
Padaryciau zarnyno tyrima arba priduociau tyrimam ismatas. Gal kirminu turi? Nebezinau kas ar galetu but?...
Pridavem siandien tyrimui del spaliniu, o ismatu seimiste nemate reikalo.
Liolik123 parašė:
Jai lyg alergijos kraujo tyrimų nerodė pagal imonoglobuliną, na bet čia tik spėlioti galim, nes gydytojo konsultacijos pagal tuos tyrimus nebuvo. Aš visgi pieno pro…
Neribojau, imoniglobulino e zemas rodiklis, gydytoja pakomentavo, kad nera alergijos. O be reikalo ribot pieno produktu nenoriu, nes ir taip racionas jos siauras.
Ievulele parašė:
Neribojau, imoniglobulino e zemas rodiklis, gydytoja pakomentavo, kad nera alergijos. O be reikalo ribot pieno produktu nenoriu, nes ir taip racionas jos siauras.
Bet kaip suprantu, šeimistė tik komentavo. Visgi alergologui parodyčiau (dermotovenerologas gal irgi geriau nusimano už šeimistę). Gerai, kad tyrimus dėl kirminų paėmė. Lauksim žinių, sveikatos mažylei 😊
Liolik123 parašė:
Bet kaip suprantu, šeimistė tik komentavo. Visgi alergologui parodyčiau (dermotovenerologas gal irgi geriau nusimano už šeimistę). Gerai, kad tyrimus dėl kirminų pa…
Skambinau atsakymo, tai spaliniu nerasta. Na jei negeres eisim ir pas alergologa. Vargse eina kasosi, miegot negali. Aciu!
Ievulele parašė:
Skambinau atsakymo, tai spaliniu nerasta. Na jei negeres eisim ir pas alergologa. Vargse eina kasosi, miegot negali. Aciu!
As dar sugalvojau skalbimo miltelius pakeisti...o gal...?
777. parašė:
Ar yra cia naudojanciu Baubuka nuo slogos? Kiek skaitau visur labai giria ji,galvoju ateiciai uzsisakyti.
Naudoju. Nežinau ar padeda. Man visa aromatrerapija yra labiau placebas negu vaistas. Turiu daug visokių aliejų, bet nei greičiau ta sloga greičiau baigiasi nei lengviau praeina. O dėl profilaktikos, tai taip. viskas puiku
pas pačią kadangi daug visokių eterinių, man patinka juos garinti namuose, patepu padukus, kai serga, įlašinu į vonią vaikui ar sau maudantis, bet labiau dėl aromato
kas iš jų produkcijos 100% pasiteisino, tai dupcė pupcė. Geresnio neradau, nei sudokremai nei kt kremai taip gerai neveikia. O pvz nuo "raudonų žandukų" sualergizavo stipriai
777. parašė:
Ar yra cia naudojanciu Baubuka nuo slogos? Kiek skaitau visur labai giria ji,galvoju ateiciai uzsisakyti.
Mes naudojam, dabar pačiai sloga, tai man dar padeda tas aliejukas kad nosis nesutrūkinėtų, nakčiai kai sausėja pasitepu, patepu mažiui geriau miegasi, aišku ne kiekvieną naktį, nes nors drėgmė pakankama būna miegamam jaučiasi sausumas nosį. Kai neišdavė traukti nosytės tepdavau tik baubuku nu ir lyg praėjo, šiaip reik labai laiku pastebėti pradžią ir spėti tepti, tai, slogai tikrai padeda bent jau palengvina ☺️
fica parašė:
Naudoju. Nežinau ar padeda. Man visa aromatrerapija yra labiau placebas negu vaistas. Turiu daug visokių aliejų, bet nei greičiau ta sloga greičiau baigiasi nei len…
Man biciu vasko zvakes labai kvepia(tos suktos)-jos ir valo patalpu ora:),o jokiu eteriniu alieju dar nesu bandzius. Mes kolkas tik 1karta sloga turejom, bet itariu ziema bus dar ne karta,tai galvoju ko cia nupirkus,kad tureti...bet vistiek per +-7d.slogos greiciau turbut neisgydysi,bet ieskau kas palengvintu,ypac nakti...
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai