egls parašė:
Tai bandykite saliera, burokėlį, morka, lęšius, bulve, saldžią bulve🙂
Dar galite įmaišyti trintą žalią avokadą, virtas/garintas sparagines pupelės, žirnių 😉
egls parašė:
Tai bandykite saliera, burokėlį, morka, lęšius, bulve, saldžią bulve🙂
Dar galite įmaišyti trintą žalią avokadą, virtas/garintas sparagines pupelės, žirnių 😉
SUJA parašė:
Tai turbūt lieka tik lašiša? 🤔
Su žuvimi prastokai turbūt bus, nes lengviausia gauti tik šaldytos 🙄
Sakyciau lašiša pats prasčiausias pasirinkimas. Siaip galima jūrines lydekas duoti ragauti. Mano tetis ir vyras žvejoja, tai turiu iš tvenkinio pagautas lydekas, lynus. Tai galvoju duot jų ragaut.. bent jau žinau, kad tikrai ne ant pašarų užaugintos 🙄
Gilė9 parašė:
Gal galit pasidalint receptukais daržovių kosyciu su mėsa (be brokolio ir kalafijoro) ačiū 😊
Mes pamaisom grūdines ir daržoves: ryžiai morka, mėsa; grikiai, žalieji, žirneliai mėsa, bulvė, moliūgas, mėsa. Tiesa jeigu gaminu mėsa tai visada įdedu šiek tiek krapų į mėsytę.
Doovil parašė:
kazi ar kas y lopseli nuo 1.5 veda?
Vesiu as
Bent jau bandysim eit
Trumpai apie zuvi is mazylio receptu:
vertingiausios liesos zuvys (lydekos, menkes, pleksnes, sterkai).
Riebiose zuvyse (lasisose, karpiuose, otuose, eseriuose, unguriuose, ersketuose, skumbrese) yra daugiau omega3, bet mazyliams jos nerekomenduojamos.
Netinka zuvys is Baltijos.
Nealergiskiems ivesti nuo 7-8men. Linkusiems i alergijas nuo 11-12men.
Mano damute alergiska, todel mociutes atnesta lydeka valgem patys
G.perlas parašė:
Sveikos, mergytė pradėjo šiandien išvien čiaudėti ir pradėjo slogytė bėgti, ką patartumėt ar tiesiog vest pas daktarę iškarto ar dar namie bandyt plaut nosį gal su …
Mes tepam Baubuka. Tepu vaikui ir sau, kad gydytis kartu 😉
džiaugsmiukas parašė:
Trumpai apie zuvi is mazylio receptu:
vertingiausios liesos zuvys (lydekos, menkes, pleksnes, sterkai).
Reikės ir man pasiskaityti 🤔
Bet jeigu neturi namie žvejų, o iš Baltijos netinka, gal ir kvailas klausimas, bet kur tada rasti pirkti tinkamos, nešaldytos?
SUJA parašė:
Reikės ir man pasiskaityti 🤔
Bet jeigu neturi namie žvejų, o iš Baltijos netinka, gal ir kvailas klausimas, bet…
Mano mama pirko turguj pas vietinius zvejus, kurie zvejoja ezeruose.
4 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai