IngaKns parašė:
Oho, nu išvis baisu tėčiui 🙈 na taip, dabar žinosime, kad atsargiau su visais tokiais 🙂
Šitie geriau nei tavegilis, nes nemigdo taip stipriai
bet vis tiek siūlau duot vakarais, nes tada geriau miegos
IngaKns parašė:
Oho, nu išvis baisu tėčiui 🙈 na taip, dabar žinosime, kad atsargiau su visais tokiais 🙂
Šitie geriau nei tavegilis, nes nemigdo taip stipriai
bet vis tiek siūlau duot vakarais, nes tada geriau miegos
sim-ali parašė:
O buvo,kam dygo dantukai viduriuotu vaikas?pas mus trečia diena, temperatūros nera,nevemia(kas gal prilygtų apsinuodijimui), žaidžia kaip ir viskas gerai, buna kart…
Taip, labai viduriavo krūminiams dygstant, net užpakalis iššuto!
Aciu, kurios del AD atsiliepet, biski ramiau, nes alergijos maistui pirma tyrimuka kai dare, tai nerado jokio alergeno.
Kitq syki buvom, tai itare mandarinus, paprikas, nes pati maitinau, mandarinus ir darzoves tikrai valgiau ir stipriai paumejo dermatitas, bet nustojus valgyt niekur jis nedingo, kaip buvo, taip ir liko umus ganetinai. O va pavasari/vasara itin sumazejo, praktiskai isnyko ir rudeniop grizo su trenksmu.
Labai faina musu pediatre, viska nuodugniai visada istiria, gal net ir tada, kai butinumo nera, bet man ir streso kiek po jos reakciju i oda, berimus ir tt, ir dar tas dvejopas alergologu poziuris, kad nezinai galiausiai ko klausyt. Poliklinikos alergologe israse mum cutivate 0,05 tepaliuko, vaistininke isputus akis man sake "oi, tik labai plona sluoksni tepkite, labai atsargiai", tai vaistai cia ar kokie nuodai mintis galvoj nuolat sukosi🙈🙈
Sakau gal kam irgi tu bedu tokiu yra ir nestresuojat baisiai, nes tikrai tiek privaciai, tiek poliklinikoj zadejo alergologai, kad isaugs iki 3metuku visas sitas alergijas.
Majaap parašė:
Mum nieko nuo mandarinų 🤭
Mum taip pat nieko,po septynis suvalgo nieko,nors tiek,o jus visi sveikite😊
simi007 parašė:
Aciu, kurios del AD atsiliepet, biski ramiau, nes alergijos maistui pirma tyrimuka kai dare, tai nerado jokio alergeno.
Oi su tais vaistais nesibaiminkite. Kai aš vaikui pirkau protopic 0,03% vaistininkė irgi vos neišgriuvo, kad tepsiu vaikui, kuriam nei metų nėra. Kito vizito metu pas alergologę klausiu, kas per vaistai??? Sako viskas ok, nebijokit, jie geriau nei hormoniniai, patepsit kartą ir praeis, plius tyrimai nėra atliekami su vaikais iki 2m, todėl ant daugelio pakuočiau rašo, kad negalima vaistų iki 2m (tas pats ir su kremais nuo saulės), bet jeigu gydytojas paskiria, vadinasi taip reikia
aš visgi labiau pasitikiu gydytoja, nei vaistininke
A-guste parašė:
Oi su tais vaistais nesibaiminkite. Kai aš vaikui pirkau protopic 0,03% vaistininkė irgi vos neišgriuvo, kad tepsiu vaikui, kuriam nei metų nėra. Kito vizito metu p…
Aha, as irgi galvoju, kad gydytoja neisrasytu kazkokiu nesamoniu, nu bet ta vaistininke sakiau is koto isgrius, kad as tokiai mazytei TOKIUS vaistus perku 😀
paryziete parašė:
Sakote nieko, ta prasme jokio žodžio, net savo kalba?
Maniškis mažai kalba, mama, tete, kar kar, auau, amam, duok, ne, ba- ba, bum... ti…
ankšciau kalbejo kai buvo mazesnis,bet dabar jau ne😔 nezinau kur kreiptis ka daryt,kazkas su juo ne taip
LijaL parašė:
Taip, labai viduriavo krūminiams dygstant, net užpakalis iššuto!
Oho..ir visa laika kol isdygo kruminiai?
Mama5 parašė:
pas mane irgi viduriuoja vaikas jau ilgokai,enterol ir catidral duodu
Gydytoja patare? Enterol ir as db tris dienas duodu
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai