gabci21 parašė:
Šiandien ultragarsas buvo, viskas vaikiui gerai, ir sužinojom kad bachuriukas turėsim! Gydytojas sako kiek galiu garantuot, tiek garantuoja kad berniukas 😁
Sveikinimai! Pas mus irgi berniukas! 😍
gabci21 parašė:
Šiandien ultragarsas buvo, viskas vaikiui gerai, ir sužinojom kad bachuriukas turėsim! Gydytojas sako kiek galiu garantuot, tiek garantuoja kad berniukas 😁
Sveikinimai! Pas mus irgi berniukas! 😍
Makaronai parašė:
Konsultavomes ir su Kauno klinikom ir su nestuma priziurinciu gydytoju (dirba VGN), ir su kitais, butent tokioj patologijoj besispecializuojanciais, palatos durys …
Vis paskaitau kaip jums sekas ir nuosirdziai linkiu kad viskas kuo greiciau susitvarkytu! Daug kuo geresniu minciu ir kiek imanoma daugiau ramybes! ❤
Makaronai parašė:
Konsultavomes ir su Kauno klinikom ir su nestuma priziurinciu gydytoju (dirba VGN), ir su kitais, butent tokioj patologijoj besispecializuojanciais, palatos durys …
Na jus padaret viska ka galejot.. tikekit, kad viskas bus gerai, neprisileiskit blogu minciu... daug Jum stiprybes ir ramybes! Mes visos laikom kumscius uz jus ir tikimes tik geriausio!
Makaronai parašė:
Meldziuosi kad tik viskas butu gerai ir tikekime stebuklais
apkabinu. O jusu vyras gydytojas kiek supratau?
Ar dar buvo kuriai, kad per kontrolinį echo kur viską nuo iki matuoja, kad mažiukas nerodytų veiduko. Būtent nosytės ir lūpų...pas mane nesirodė ir liko nematuota
net nežinau ar iš vis tas kauliukas yra 100%. Daktarė sako nesakau, kad nėra, bet ir nesirodo. Visi kiti parametrai puikūs, bet vis tiek pergyvenu
kitas echo tik balandžio 16
Renata Renatėlė parašė:
Ar dar buvo kuriai, kad per kontrolinį echo kur viską nuo iki matuoja, kad mažiukas nerodytų veiduko. Būtent nosytės ir lūpų...pas mane nesirodė ir liko nematuota :…
Pas mane taip buvo nemate nosytes, per kita ekoskopa pamate, labai nepergyvenkite 😉💐galite abksciau nueiti privaciai, ramiau bus
Renata Renatėlė parašė:
Ar dar buvo kuriai, kad per kontrolinį echo kur viską nuo iki matuoja, kad mažiukas nerodytų veiduko. Būtent nosytės ir lūpų...pas mane nesirodė ir liko nematuota :…
O kur buvot? jeigu poliklinikoj, tai dažnai pas juos ten aparatas silpni, man nematė skrandžio ir šlapimo puslės. Nuėjau pas genetikė, tai viska pamatė ir viskas ok. Tai jeigu labai pergyvenat nueikit kur privačiai, kur geresne aparatūra turi.
Renata Renatėlė parašė:
Man buvo, bet man 13 ir 15 savaite dare genetike matavimus tai viskas ok buvo, o kai 20 sav dare jau nerode jis veiduko. Einu rytoj pas savo gin tai ziures vel, gal si karta pamatys kaip viskas auga.
Renata Renatėlė parašė:
Aš atvirai pasakius nesuprantu tokiu apžiuriu... 🤷🏽♀️ ta prasme nemato? Tai turi ziureti kol pamatys! Atsisuks, pasisuks, jus pavaiksčiosit, kaip dar tokie svarbus dalykai... Kosmosas kazkoks.. “nepamačiau, bet ai kita karta, o kad ta mama nervuosis tai vienodai šviečia...
Eičiau vietoj jusu privačiai, kad pažiuretu, nes taip isprotet galima..
Fame parašė:
Aš atvirai pasakius nesuprantu tokiu apžiuriu... 🤷🏽♀️ ta prasme nemato? Tai turi ziureti kol pamatys! Atsisuks, pasisuks, jus pavaiksčiosit, kaip dar tokie svarbus…
Na turėtų bent pabandyti, man genetikė sakė atsigulti ant kairiojo šono, kad geriau pamatytų ten kažka, ar pakosit, kad vaikas apsiverstu
14 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai