Lukute9 parašė:
Siaip jo del vitaminu ir as manau kad viskas liuks buna,su pirmu naudojau,bet ir db naudoju tuos paciustai velniai zino,kas tai lemia
su pirmu nestumu tai du…
omg kokia grazi <3
Lukute9 parašė:
Siaip jo del vitaminu ir as manau kad viskas liuks buna,su pirmu naudojau,bet ir db naudoju tuos paciustai velniai zino,kas tai lemia
su pirmu nestumu tai du…
omg kokia grazi <3
Lucky parašė:
O naudojat vitaminus? Šiaip aš oda kiekvieną rytą tepu natūraliu kokosų aliejum (be jokių priemaišų, gryną valgomą). Tepuosi daugiau dėl striju prevencijos, bet tuo…
Naudoju Elevit papildus
teplioju kuna ir veida vaistinei ikiso SVR sake laibai puikiai tinka sausai odai, kazkaip nelabai jis man pasiteisina, veidas buvo tokiom raudonom skausmingom issausejusiom demelem ismetytas labai panasu i dermatita buvo tai anyta rusisko tepaliuko dave pasitept jis labai sakyciau riebus bet su demem susitvarkyt padejo
o del stryju pas mane nuo pirmu gimdymu ju pilna, su pirmaja kai laukiausi kiek visokiu alieju kremu tepalu isbandzius buvau pinigai i bala isejo tik
oda pas mane labai neelastinga
Saaule parašė:
Skrendu ir aš antradienį atostogų,neaišku kaip ten bus ,bet manau išeis truputi pasideginti.Ir aišku maudymuką tik atskirą radau,galvoju pilva skarele prisidengsiu.…
Kaip kas išmano taip daro, man ginekologe kaip patarė taip dariau
ir dar net su vientisu maudymuku būdama, vyro maikute dar dedavau ant pilvo sulankstyta jeigu man atrodydavo, kad karštoka darosi.
Dovile Be parašė:
Naudoju Elevit papildusteplioju kuna ir veida vaistinei ikiso SVR sake laibai puikiai tinka sausai odai, kazkaip nelabai jis man pasiteisina, veidas buvo tokiom…
Aš vaikų dar neturiu, o striju turiu nemažai, atsirado paauglystėje ant šlaunų ir krūtinės. Pripratau prie jų seniai
o dabar tepliojuosi kasdien jau 4 mėnesius, nes jaučiuosi visa išsausėjusi, o kaip bus dėl striju taip. Gal tarkim nors truputį mažiau atsiras, bet ne tepti būtų neįmanoma, nes man kol netepiau tai atrodė net niežti, traukė nugarą, tai diskomfortas stiprus jautėsi dėl sausumo.
leila123 parašė:
Kaip kas išmano taip daro, man ginekologe kaip patarė taip dariauir dar net su vientisu maudymuku būdama, vyro maikute dar dedavau ant pilvo sulankstyta jeigu …
Tai nea,as nieko nesakau,beabejo kiekviena pagal save,kitoms ir soliariumas nieko blogo:))ieškojau vientiso ir as maudymuko,nu bet taip sunku rast ,kad patiktu,mano krutine ir taip nemaza buvo C,dabar turbur pusantro dydzio didesne,tai jeigu randu grazu tai kazkas ne taip,tai per sona krenta,tai per daug prispaudzia,tai lankeliu visiskai nera,nusispjoviau,atskira pasiemiau,nesu labai saules megeja,vistiek labiau pavesi,uzsimesiu skaryte kokia ir bus ok
Merginos pasiteisino nuojauta mano... nebežinau kaip suktis. Vyro sese pasiūlė paskolinti vežimėlį, man jis nėra gražus ir toks kokio norėčiau, tai čia tik viena bėda. Bet kitas dalykas neramina tas paskolinti, o jei sulus jis naudojant... Paskui bus priekaištai ir teks dar naują pirkti.
Taip norėjau šį savaitgalį nusipirkti vežimą ir spėti iki to siūlymo
o dabar... Vyras sako nereikėtų pirkti, bet kažkaip nenoriu. O dar ir nebendraujam su ja normaliai, tiksliau tik kai susitinkam gyvai pasnekam ir viskas. Kaip jūs elgtumetes?
Mamulė_Mamulė parašė:
omg kokia grazi <3
Oi aciu
db 3 m.4 men bet jau kiek snekos pas ja ir istoriju prigalvoja
1a is paskutiniuju,gryztam is darzelio ziuriu as i jos plaukus ir nesuprantu,lygtais sruogele nukirpta, as jos klausiu kas tau sruoga nukirpo ar pati( jau kazkada su zaislinem zirklem bandzius buvo) sako man Daniele nukirpo,klausiu kaip,ji sako as piesiau ji priejo ir nukirpo,sakau ar tikrai,gal pati? Sako Neeeeeeee
nu gerai galvoju paklausiu aukletojos,nueinam,ji ibega i grupe, as aukletojos klausiu,gal kazka matet,zinot,sakau dukryte sako,kad Daniele,bet as manau kad ir pati galejo,aukletoja sako,tai kad Daniele visa savaite neina i darzeli,o ten tikrai vakar dienos kirpimas buvo,nes ryta dar nebuvo kirptu plauku
tai bet ji vistiek neprisipazista,kad pati ciukstelejo
tai kas bus kaip uzaugs
ir tokia su charakteriu,atkakli ji,darzeluo grupej jauniausia tai ir 5meciai berniukai is jos neatima zaislu,taip suspaudzia kad rankos pabaltuoja net
taip pat megsta paerzinti kitus, kol aukletojos nemato
Oi kad issipleciau
anksciau galvodavau kaip galima sitiek apie vaikus sneket
o db pati snekeciau ir snekeciau
Saaule parašė:
Tai nea,as nieko nesakau,beabejo kiekviena pagal save,kitoms ir soliariumas nieko blogo:))ieškojau vientiso ir as maudymuko,nu bet taip sunku rast ,kad patiktu,mano…
Aš atskirą aukštu liemeniu ir tikrai tampru radau h&m, o vientisą pirkau iš asos, bet pataupiau ir pirkau dydžiu didesni, bet ne nėščiųjų. Tai vasarą aš į jį tikrai netilpsiu jau.
leila123 parašė:
Merginos pasiteisino nuojauta mano... nebežinau kaip suktis. Vyro sese pasiūlė paskolinti vežimėlį, man jis nėra gražus ir toks kokio norėčiau, tai čia tik viena bė…
neimciau ;) is savo seses imciau - is vyro seses niekada. buna luzta, buna ratai pakliba buna issitepa ir t.t. poto bambetu kad paeme ir suvare. dovana - taip, tada paimciau.
Vigeri parašė:
Moterys,labos naktiestikiuos ryt nerasiu +138 žinučių,nes velnias,juk smalsumo vedina turėsiu perskaityt
![]()
Isiziojau ir aš pamačius snd ryte tiek žinučių 😀
sandmarija parašė:
Sveikos būsimos mamos! Jungiuosi ir aš prie jūsųlaukiuosi greičiausiai mergytės, nors buvo fotogeniška, bet 100 proc turbūt niekam neužtikrina. Noriu paklausti …
Sveika ☺️ aš kažkaip prieš tuos grikinius visus.,man jie tokie vienkartiniai atrodo... Mes pirkom dar litais pirmam vaikui iš porolono, gana kieta bet buvau labai patenkinta, iki pat šiol turim ir naudosime antram ☺️
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai