leila123 parašė:
Man tas irgi juokinga![]()
Vyrui ryte paskaiciau ta info, tai dabar neatstoja - valgydina mane per jega, nes sunaus labiau nori :))) zvengiam linksmai
leila123 parašė:
Man tas irgi juokinga![]()
Vyrui ryte paskaiciau ta info, tai dabar neatstoja - valgydina mane per jega, nes sunaus labiau nori :))) zvengiam linksmai
Pirmagimis parašė:
Nu va mano pokyčiai pilvukas auga ir vis sunkiau viska daryt yra😂 dabar yra 27 sav juda visa diena neatsidžiaugdamas tik va dabar laukiu kol darbukai mano pasibaig…
Oho kaip nuostabiai atrodote😍 labai grazus apvalus pilvukas!!
smalsuolesu parašė:
Oho kaip nuostabiai atrodote😍 labai grazus apvalus pilvukas!!
Dėkoju bet va sunkumai prasidejo nugara skaudi visa skaudi😂 o stovet ilgai vis sunkiau ir sunkiau yra nes dirbu stovima darba tad laukiu kol greičiau klientes išleisiu paskutines 🙂 ir galesiu megautis poilsiu☺️
Nauja tema : venos.
Jaučiuosi kaip "mėlynojo" kraujo jau, nes venu tinklas labai paryškejo, o pas mane jos tokios visad paviršinės buvo, tai itin matosi. Dėl to, kad matosi nesuku galvos, bet galvoju ar nereikia profilaktikai tepti kažko. Užklausiau ginekologes, pažiūrėjo ji kojas, sako normaliai jos ir tepti nereikia, o jeigu pradėtu ten kažkas rimčiau darytis siųstų pas kraujagyslių chirurgą. Bet vat ir galvoju, gal galima vistiek kokių priemonių profilaktikai, nenoriu ignoruoti ir laukti. Yra giminėje tarp moterų problemų su venomis buvusių.
leila123 parašė:
Jaučiuosi kaip "mėlynojo" kraujo jau, nes venu tinklas labai paryškejo, o pas mane…
Aš dar nežinodama jog nescia esu nes nebuvo jokiu pozymiu operavausi koju venas visalaime jog vaikeliui nepakenke operacija o operavausi kai buvo 4sav neštumo
Pirmagimis parašė:
Dėkoju bet va sunkumai prasidejo nugara skaudi visa skaudi😂 o stovet ilgai vis sunkiau ir sunkiau yra nes dirbu stovima darba tad laukiu kol greičiau klientes išlei…
O neturit elastinio diržo nėščiosioms? Manau tikrai palengvintų skausmus, ypač kai stovimas darbas.
Pirmagimis parašė:
Nu va mano pokyčiai pilvukas auga ir vis sunkiau viska daryt yra😂 dabar yra 27 sav juda visa diena neatsidžiaugdamas tik va dabar laukiu kol darbukai mano pasibaig…
koks grazus didelis pilvuzas
Ebruozyte parašė:
pas mus vakar atvaziavo uosvis, priveze lauktuviu, kuriu seniai jau neragavus buvau, tai jauciu per ta laika uzsimeciau pora kilu, edu nesustodama, ir negaliu vis sustot
Scorpioniux parašė:
O neturit elastinio diržo nėščiosioms? Manau tikrai palengvintų skausmus, ypač kai stovimas darbas.
Ketinu pirktis bet ir yra mastymas kaip nors be to dirzo istvert
leila123 parašė:
Jaučiuosi kaip "mėlynojo" kraujo jau, nes venu tinklas labai paryškejo, o pas mane…
Man tai kojines labai padeda. 9menesiai radau pedkelnes kompresines nescioms - nenoriu nusiimti. Ir ortopedinese prekese visokiu kojiniu nusipirkau - brangoka bet taaip lengviau diena isbut.
12 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai