Yksaida parašė:
Dabar nakciai guldau apie 21.30, bet uzmiega ivairiai, nes nutraukiau mp, tai mūsų rutina siek tiek issiderino. Pietu eina miegot 13 val, rytais keliu 8, nes jei le…
Papasakokit, kaip pavyko nutraukti žindymą.
Yksaida parašė:
Dabar nakciai guldau apie 21.30, bet uzmiega ivairiai, nes nutraukiau mp, tai mūsų rutina siek tiek issiderino. Pietu eina miegot 13 val, rytais keliu 8, nes jei le…
Indere parašė:
Buvau jau palikus tik naktimis, pries tai nutraukiau prieš pietu miega.
Ilgai galvojau, kaip cia pasiryzti, ar palaipsniui mazinti ar is karto nutraukti. Nusprendžiau nutraukti is karto, o nemazinti maitinimu skaičių nakti, nes maniskis nuo pat gimimo buvo laaaabai didelis papinukas, tai nenorejau as jo durninti, nes maniau nesupras kodel 2 val nakties mama duoda mp, o 4 val jau ne be. Buvo tragiskiausia naktis, uzmigdziau as ji greit be mp, bet kai prabudo ir negavo, tai praklyke visa laika, uzmigo paryciais. Galvojau reikes ne vienos tokios nakties, bet, mano nuostabai, uzteko vienos. Kita nakti prabudo tik paryciais, tai daviau vandens, paglosciau ir vel miegojo.
Dabar miega nepalyginamai geriau, nes mp keldavosi pastoviai, tik pasijudindavo ir jam jau papo reik. Mp nebegauna jau 3 sav., prabunda, dažniausiai karta per nakti, buna, kad reik ilgiau paglostyt, vandens vis duot.
Manau man buvo sunkiau pasiryzti, nes vaikai greit prisitaiko. Vienintelis minusas tokio nutraukimo, tai krūtinė, dvi savaites vargau.
Tiesa, vaikui vis sakiau, kad jau baigsis pienas, kad jau tu didelis ir pan, nemanau, kad suprato, bet pries nutraukimą pasakojau.
Yksaida parašė:
Buvau jau palikus tik naktimis, pries tai nutraukiau prieš pietu miega.
Ilgai galvojau, kaip cia pasiryzti, ar palaipsniui mazinti ar is karto nutraukti. …
Dėkui, kad pasidalinot. Na labai daug ryžto reikia susivaldyt ir neduot papulio, kai vaikas verkia. Aš bijau, kad maniškė tiesiog neužmigtų nei pietų, nei nakties miego be mp. Dėl to vis nukeliu nujunkymą.
Vis aiškinu, kad ji jau didelė, kad reikia pienelį atiduot mažiems leliukams. Ji pritariamai linkčioja, bet kai ateina miego metas, visas kalbas pamiršta 🤦♀️
Indere parašė:
Dėkui, kad pasidalinot. Na labai daug ryžto reikia susivaldyt ir neduot papulio, kai vaikas verkia. Aš bijau, kad maniškė tiesiog neužmigtų nei pietų, nei nakties m…
Zinokit, as taip pat neisivaizdavau, kaip jis uzmigs, bet nepabande nesuzinosit. Pradekit nuo pietu miego, bet jei jau nuspresit nebeduoti, tai ir neduokit, nes jei neiskesit verkimo ir duosit, tai bus sunkiau, vaikas zinos, kad paverkes gaus. Manau sunkiausia naktim atsisakyti, ypac jeigu daug keliasi, dienos miegui lengviau.
Nes kito varianto nelabai isivaizduoju, mazai tiketina, kad pats atsisakys tokio amziaus.
AmeRena parašė:
Mergaitės, kiek sveria mažiukai jūsų?
Apie 13 kg. Ūgis 97 cm.
AmeRena parašė:
Apie 11,4 kg. Maza mano mergaite, ugio nezinau, bet max 82 cm speju.
AmeRena parašė:
Apie 13,5kg, ūgio net nežinau tiksliai, bet gal kokie 95cm
3 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai