snaigė3 parašė:
Gal kas žino, ar gali vyras imti nedarbingumą dėl uždaryto lopšelio, jei aš esu vpa su kūdikiu? Maziuke serga, temperatūra, su abiem sudėtinga vienai, nes mažė tik …
Manau, kad gali. Paskambinkit i sodra ar gydytojai ir paklauskit
snaigė3 parašė:
Gal kas žino, ar gali vyras imti nedarbingumą dėl uždaryto lopšelio, jei aš esu vpa su kūdikiu? Maziuke serga, temperatūra, su abiem sudėtinga vienai, nes mažė tik …
GiedreSt parašė:
Į Sodra nepavyksta kol kas, užimta, manau, daug skambinanciu 😀 reiks kai gydytoja dirbs jai skambinti..
snaigė3 parašė:
Gali eit ant to vaiko kuris nera vpa - t.y. vyresnio. Maniskis buvo jau tokiam biuleteny ;)
Mamulė_Mamulė parašė:
Gali eit ant to vaiko kuris nera vpa - t.y. vyresnio. Maniskis buvo jau tokiam biuleteny ;)
Aaa, supratau, neteko anksčiau susidurti ☺️ ačiū už informaciją!
GiedreSt parašė:
Mamos, noriu patarimo. Vakar vakare vaikas gavo skiepa nuo meningokoko. Siandien is ryto buvo 37 tempos. Dabar 37.5.
Maniskis irgi vakar gavo. Bet tfu tfu viskas po senovei. Zinoma dekit zvakute, sesute kuri skiepijo patare srba zvakute arba kompresa.
GiedreSt parašė:
Mamos, noriu patarimo. Vakar vakare vaikas gavo skiepa nuo meningokoko. Siandien is ryto buvo 37 tempos. Dabar 37.5.
Deciau - nu kam to irzlumo tokia grazia diena 😁😁😁
Mamulė_Mamulė parašė:
Deciau - nu kam to irzlumo tokia grazia diena 😁😁😁
Grazia diena 😁😁😁 pas mus lietus, vejas, slapdriba ir dar biski leduku
Mumoo parašė:
sveikos, gal kuri naudojate whito 12 nakčiai? ar tikrai atlaiko visą nakti nekeičiant?
Mes bandėm, kai buvo maždaug 2-3 mėn vaikui, tai jokio stebuklo nebuvo - vis tiek turėdavom keisti bent 1 kartą naktį. Tai gavosi gana brangus malonumas. 😀🤦 BET! Dabar jau apskritai mažiau pridaro naktį, tai ir paprastos britton sutalpina visą turtą 10-11 val. ☺️
15 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
Omega-3, vitaminą E, C, seleną, cinką, Q10, foliata, vitamina B, magni, geležį. Gal nieko nepam…