ju_vyšnia parašė:
Laikykitės! ❤️ Mes dėl to ir nepirkom tos Ikėjos kėdutės nes ji tokia "netrivalni" yra, o diržiukai irgi ten šiaip sau (mūsų nuomone) priseganes mūsų mergina ti…
Kaip suprantu, ne iš Ikea iškrito.
ju_vyšnia parašė:
Laikykitės! ❤️ Mes dėl to ir nepirkom tos Ikėjos kėdutės nes ji tokia "netrivalni" yra, o diržiukai irgi ten šiaip sau (mūsų nuomone) priseganes mūsų mergina ti…
Kriste84 parašė:
O kodel tokius mažus vesite i darželį?
Tai gal į darbą reikia?
Aš pirmą į darželį vedziau nuo pusantrų. Tai dieve, kaip nervindavo tie visi "kaip tokį mažą..." Vienai ciocei esu atsakiusi, kad namie nagus lakuotis trukdo, tai ir isvedu.
snaigė3 parašė:
Tai gal į darbą reikia?
Aš pirmą į darželį vedziau nuo pusantrų. Tai dieve, kaip nervindavo tie visi "kaip…
Haha 🤣🤣 geras pasakymas. As siandien kaip tik skambinsiu darzelin kad rugsejo 7 norim startuot ;)su pirmagimiu prisiklausiau visko tai dabar jau reaguosiu salciau 😄😄 bet faktas kad "vargsas vaikelis..."🤣
snaigė3 parašė:
Ne is Kinderkraft
Kriste84 parašė:
O kodel tokius mažus vesite i darželį?
Nes baigiasi motinystes atostogos.
Na as nzn neinsu vienu nesulaukdavau replikų del to, kad anksti... Gal negirdedavau nzn. Bet man metai laiko atrodo pats tas.
Eziukas parašė:
Nes baigiasi motinystes atostogos.
Mane tai darbe senmerges visos nukryziavo
mociute verke puse metu kad "vaika svetimiem atidavem".. o tos kur 3 m su vaiku namie sedejo kaskart pabrezdavo kokia trauma vaikui.
Man lemta gyvent komentatoriu apsupty.
Bet labai gerai Lansbergiene pasake tom cacem "gi ne prie konteinerio palikau".. 😄😂
Mamulė_Mamulė parašė:
Mane tai darbe senmerges visos nukryziavomociute verke puse metu kad "vaika svetimiem atidavem".. o tos kur 3 m su vaiku namie sedejo kaskart pabrezdavo kokia t…
Aš kaip tik šiandien pasirašiau sutartį ir mažoji pradės pratinti nuo spalio ir tikrai nematau nieko blogo. O tom super mamytems sveikatytes ir idėju su vaikuciais. Aš turiu grizti į darba. Pirma pradejo eiti nuo 1.10 ir taip pat vekre, norejo mamos ir tt.
monikute21 parašė:
Tikrai taip norisi pasidalinti tuo, kad butinai reikia segti, nes as daznai jos nesegdavau ir eme kazkaip ir nusistume tas stalas, pamoka dabar visam gyvenimui, kad…
Vaje, užjaučiu...😥 Mūsų tokia pat kėdutė. Baisu pagalvoti, kas būtų, jeigu kristų iš taip aukštai ant plytelių...
Mamulė_Mamulė parašė:
Mane tai darbe senmerges visos nukryziavomociute verke puse metu kad "vaika svetimiem atidavem".. o tos kur 3 m su vaiku namie sedejo kaskart pabrezdavo kokia t…
Manau, absoliuti dauguma gyvenam tarp komentatorių. Taip jau surėdytas pasaulis, kad kiti visada geriau žino, kaip tau gyventi, nei tu pats... 🤷 😀 Mano anyta įsivaizduoja, kad nuo dviejų metų į darželį dar per anksti, sakė, atvažiuos pas mus metus prižiūrėti vaiką, kai išeisiu į darbą. Nu neduok dieve... Tada gali mane iškart į psichūškę išvežti, nes neištverčiau turbūt nei mėnesio. 🙅 Kulniuos mano mergina į darželį ir džiaugsis. 😅
Tuškė parašė:
Sveikos mamytės, mažyliams jau 9 mėn, kaip juos užimat per dieną? Gal kaip nors lavinate?
As pvz is vis neuzsiimu niekuo specialiai. Tikiu kad vaikas pats lavinasi, jam tereikia saugios aplinkos ;) namie pilna zaislu - prasom eit ir pasiimt
virtuvej kazko nori - prasom paduosiu. Ismoko saldytuva atsidaryt tai krausto ka pasiekia per dienas
zodziu leidziu jam paciam veikt ka jis nori.
Jei bunam lauke - paleidziu ir prasom susirast paciam mylima akmeni, shaka ar dar ka nors. Tik priziuriu kad be traumu.
7 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai