alinusik parašė:
Atsiprašau bet aš mamu nepateisinu kad sugalvuoja atsikratiti vaika i kyta kambary . Oj kad tik pati gražuole išsimiegotu. Dzin ka ten vaikas daro . O gal temperatu…
O ką jūs dieną darot kai miega? Irgi sėdit su termometru šalia? 👀
alinusik parašė:
Atsiprašau bet aš mamu nepateisinu kad sugalvuoja atsikratiti vaika i kyta kambary . Oj kad tik pati gražuole išsimiegotu. Dzin ka ten vaikas daro . O gal temperatu…
imnotparanoid parašė:
Turbut stebi vaika. Ne taip kaipas:tvarkaus gaminu pietus ruosiu nunir dar kavos atsigeriu 🙈
hailiee parašė:
as taip draugei kazkada sakiau, tai ji man sako: - zinok, mano mamos broliui taip ir buvo, ejo gatve ir nuo pastato krito plyta ir uzmuse.na, as linkusi saugoti…
Likimas likimui..mano maze atgaivinom 2 men. kai buvo..🎈🥳
Skierkė parašė:
Likimas likimui..mano maze atgaivinom 2 men. kai buvo..🎈🥳
pamenu.. uzspringo tada.. svarbu, kad gerai baiges
hailiee parašė:
ar duodat kokiu zaliu salotu? mano megsta agurka, pomidoro ne, uogu ne. galvoju gal kokiu salotu uzmakaliuoti is lapu.![]()
O uogu pati nesideda ar su kose ir nevalgo.nes maniskis viska valgo net cepsi kai gauna su uogom bet pats siand slyva tik paragavo o vakar agurko...tiesiog maisto nededa i burna o va akmenis zemes batus aisku mielai...tai ir vargstu.juokingiausia kai visi kisa uogas db viska jam o jis ant zemes. Nu tuo paciu ir pikta nes vitaminu bombos
sauliagele parašė:
O uogu pati nesideda ar su kose ir nevalgo.nes maniskis viska valgo net cepsi kai gauna su uogom bet pats siand slyva tik paragavo o vakar agurko...tiesiog maisto n…
ir paciam jei duodu, tai paragauja ir spjauna, o po to ant zemes sutraisko 😂 ir is koses, jogurto ir tt isspjaudo 😁 ouj, akmenys tai skaniausi. mano prie juros kriauklyte ir smeli labai skaniai valge gurmanas.. 😁
hailiee parašė:
ir paciam jei duodu, tai paragauja ir spjauna, o po to ant zemes sutraisko 😂 ir is koses, jogurto ir tt isspjaudo 😁 ouj, akmenys tai skaniausi. mano prie juros kria…
😂😂😂nu jo su savais idomumais jie. Bet jum dar prasciau jei ir issirankioja...gudrutis😂
O maniske nei pomodoru, nei agurku nevalgo, jokiu zaliu darzoviu. Va tik morku salotas su majonezu biski paragavo 😀 o uogos tai visos eina, gali tik jom ir maitintis.. agrastai, braskes topas, bet siaip absoliuciai viska silauoges, melynes, avietes.. reikia slept, nes jei pamato tai nieko normalaus ir nevalgys, tik uogas. Tiesa arbuzo nemegsta
hailiee parašė:
ar duodat kokiu zaliu salotu? mano megsta agurka, pomidoro ne, uogu ne. galvoju gal kokiu salotu uzmakaliuoti is lapu.![]()
Maniske kasdien sukerta po litra zemuogiu, darzoviu visai nevalgo
25 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai