Silence27 parašė:
Merginos saket kai kurios garinat banana/obuoli? Kiek laiko? Paskui sutrinat?
Labai skaniai gaunasi, as ir sau kartais pasigarinu obuolio 😜 dedu 15 min i avent ir sutrinu, tobula tyrele
Silence27 parašė:
Labai skaniai gaunasi, as ir sau kartais pasigarinu obuolio 😜 dedu 15 min i avent ir sutrinu, tobula tyrele
Silence27 parašė:
Kaip tik šiandien bananą pirmą kartą dariau, avente 10 min pagarinau ir sutryniau (obuolį tiap pat)
Buzhule parašė:
Kaip tik šiandien bananą pirmą kartą dariau, avente 10 min pagarinau ir sutryniau (obuolį tiap pat)![]()
O kam bananą garinti?? 🤔
saulelyte parašė:
O man iskilo toks klausimas. O kam tie trapuciai, kukuruzai ir pan? Maciau vaiku skyriuj pardavineja, bet kazkaip nei vienai panai nepirkau, neisiraso jie man i val…
Neduodu. Turim dar vertingesnio neragauto maisto.
Buzhule parašė:
Kaip tik šiandien bananą pirmą kartą dariau, avente 10 min pagarinau ir sutryniau (obuolį tiap pat)![]()
as obuoli 5 min avente garinu. banano negarinu.
Wolfi parašė:
O kam bananą garinti?? 🤔
Tiesiog pirmą kartą taip bandžiau
jei viskas gerai, nebus alergijos, bandysiu duoti nuplikyto gabaliukais
Aš šiandien pirma kartą daviau vakarienę. Iki tol savaitę valgė po puse indelio tyrelės dabar pusė normos košės įdėjau
suvalgė skaniausiai. Gal miegos daugiau.
Mes labai vargstam su miegais. Ryte pavalgo košės. 200 gramų duodu tai suvalgo viską ir žiotųsi dar bet manau tokia porcija yra gera ir užtenka jiems. Po to lūžta valandai. Todėl nemiega pietų. Miega veliau. Todel vakarinio nebemiega miegelio. Tai darzoviene paankstinau pora valandu anksciau ir vakarienę ivedziau. Matysim.
P.S kadangi su morkom nedraugaujam bes baisu mab duoti jas tai tyrelese jeigu buna duodu.
Nusipirkau hipp košė multigrain morkos + moliūgai.
Viskas kaip ir suderyje ragauta. Daviau tik 3 saukstelius snd. Sunus vakare pakakojo belenkiek ir tas š nenusiplauna. Pasodinau i vonele. Ploviau ploviau. Niekaip. Tai nuvakiau ryškaii oranžinę šikna ir visa kitą tik su aliejumi 😁 vonele dabar nudazyta irgi. Gal atsiplaus 🤭😅
Musu dukra jau geriau kakoja, buna plastelinas buna ta pacia diena i vakara jau geriau.
Bet sunus buna plastelinu nedaug ir viskas. Tai idejus zvakute viskas iseina tai kad ir ne kasdien bet karta i sav gauna zvakute vis dar. Nors jau daug geriau nei anksciau.
Only_good_souls parašė:
Aš šiandien pirma kartą daviau vakarienę. Iki tol savaitę valgė po puse indelio tyrelės dabar pusė normos košės įdėjausuvalgė skaniausiai. Gal miegos daugiau.
…
O ka duodaat pusryciams ir vakarienei? Mes labai nedraugajm su kruopom
10 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai