marciusita parašė:
Sveikos mamos, noriu paklausti ar tepat kokiu kremu veidukus vaikams einant į lauką? Jei taip, tai kokiu?
Kartais patepu. Šiuo metu turim toki 
Anksciau veledos naudojau.
marciusita parašė:
Sveikos mamos, noriu paklausti ar tepat kokiu kremu veidukus vaikams einant į lauką? Jei taip, tai kokiu?
Kartais patepu. Šiuo metu turim toki 
Anksciau veledos naudojau.
marciusita parašė:
Weleda.
marciusita parašė:
Weleda patepu
marciusita parašė:
Mes irgi weleda naudojam. Mum labai patinka, jau trecius metus is eiles si tepam
marciusita parašė:
Weleda tepu
Pasisakysiu ir as i kelimosi nakti tema. Mano mazyle nuo 5 menesiuko pradejo labai daznai kilnotis, is pradziu kas valanda, tada kas 50 min, dar veliau kas 40 min ir galop pastaruosius menesius is vis balaganas, kas 10-20-30 min. Apie savo fizine ir emocine sveikata po tokio maratono patyliu 🤐 santykiai su vyru nukentejo ojojoj, nes nera taip, kad vaika vakare uzmigdai ir turi valandele su vyru pabuti dviese, nes vaikas keliasi jau uz 15 min, eini migdai is naujo ir taip visa vakara/nakti. Zdz visa nakti laukdavau ryto, po to visa diena be jegu laukdavau vakaro ir taip sukoso ratu mano dienos. Priejome prie to, kad nieko gero nebus, reikia kazka daryti. Isbandem viska ka radom internete ar girdejom is kitu patirciu. Negelbejo niekas, o mano sveikata pradejo byreti. Liko paskutinis variantas - nujunkymas. Kad ir kaip butu keista, atsijunke labai lengvai. Bet.. miegoti geriau nepradejo. Deja mes nepakliuvome i statistine dauguma vaiku kurie nusijunke pradeda geriau miegoti. Taciau as pamiegu kazkiek daugiau, nes dabar atsibudusi ji greiciau uzmiega kai nebereikia kaboti n laiko, as taip smarkiai nebeissibudinu, tas ciunkinimas tiesiog vede is proto. Tai va taip baigesi lygiai 1 metu ir 1 menesio pieno kelione. Beje, nujunkymas truko apie pora menesiu, buvo likes tik naktinis zindymas.
ievauoga parašė:
Pasisakysiu ir as i kelimosi nakti tema. Mano mazyle nuo 5 menesiuko pradejo labai daznai kilnotis, is pradziu kas valanda, tada kas 50 min, dar veliau kas 40 min i…
Vaje, siaubas, tikrai labai sunku, kai vaikas visai nemiega ir nėra laiko pabūti tik dviese, bet...tikrai ateis ta diena kai ateis geri laikai, tik zinoma, vis dar reikės kantrybės 😔laikykitės, nepasiduokit o svarbiausia nesipykti su vyru, dviese visada lengviau viską įveikti, 🥰
ievauoga parašė:
Pasisakysiu ir as i kelimosi nakti tema. Mano mazyle nuo 5 menesiuko pradejo labai daznai kilnotis, is pradziu kas valanda, tada kas 50 min, dar veliau kas 40 min i…
Aš dabar pastebiu, kad ne pieno nori. Dienos metu jau praktiškai visai nevalgo. Naktį pabudus, dažnai užtenka paglostyt ir užmiega, panešiot, net krūties tiek nereikia kiek reikia glėbio. Panešioji 5 min ir miega. Buvo kelios naktys geros, porą naktų vėl klykauja. Kažkodėl galvoju, kad gal pilvukas bus. Gal dantukai. Man pediatrė sakė, yra vaikų, kurie užmigti pradės tik apie 3 metus. Jos anūkė tokia irgi. Jau virš 2 metų, o dar normaliai nemiega, kelias po daug kartų. Vyras vaiku labai rūpinas prižiūri ir t.t., bet bendrai mūsų santykiai gimus vaikui irgi labai pablogėjo.
23 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai