Sieloja parašė:
Dalinamės ir mes žinomis. Po gimdymo sužadinimo dėl hipertenzijos turime savo mažytę 38+4 dienų, 2640 kg, 49 cm. Sužadinimas vyko sklandžiai, tik stumimo periode ki…
Sveikinu 🎈
Sieloja parašė:
Dalinamės ir mes žinomis. Po gimdymo sužadinimo dėl hipertenzijos turime savo mažytę 38+4 dienų, 2640 kg, 49 cm. Sužadinimas vyko sklandžiai, tik stumimo periode ki…
Sveikinu 🎈
Uogyte6 parašė:
Nu ką sian guluosi į AGN judinimui savo pupos, mum lygiai 41savaiteir šiandien mano dukrytes gimtadienis, 4metukai
tai sese matyt norėjo gimt grynai jai kaip…
Sveikinu su gimtadieniu dukrytę ir linkiu lengvai ir greitai sulaukti antrosios💞🥰😍
vaiduke0 parašė:
Na mamulės aš tai su atpalaiduojančiu nuo visko šiek tiek klausimu 😊 ar ruošėte pačios kašką savo stebuklėliams? 😊 ta prasme mezgėte, siuvote ar panašiai? 😊 aš va p…
Labai labai gražu !!! Šaunuolė 🎈 norėjau paklausti dėl kojinyčių, kiek akelių "užmetėte" ir kokio ilgio pėdutę mezgėte ? Maniškės tada bus per didelės 🙈
Uogyte6 parašė:
Nu ką sian guluosi į AGN judinimui savo pupos, mum lygiai 41savaiteir šiandien mano dukrytes gimtadienis, 4metukai
Su gimtadieniu 🎈🎈🎈🥰 sėkmingo ir lengvo gimdymo ❤️
idomii parašė:
Vitaminas K leidziamas palyginti nesenai, apie 5 metus, anksčiau jo niekam neleisdavo. Kūdikiai gimdymo metu patiria daug mikro traumu, todėl gamta taip sudėjo, kad…
Ačiū už info. Tai, kad mažakraujystė yra vienas iš šalutinių poveikių - nezibijai, pamėginsiu tarp užsienio straipsnių paieškot daugiau informacijos
Sieloja parašė:
Sveiminimai! Koks jusu spaudimas buvo, kad jus skatino?
Uogyte6 parašė:
O jums 2 cm atsivere senokai? Klausiu, nes pas mane jau penkios dienos 2cm ir trecias vaikutis, veikla vyko, bet viskas vel stabiliai laikos. Galvoju kiek cia dar taip gali buti 🤔
giedrespirmas parašė:
Labai labai gražu !!! Šaunuolė 🎈 norėjau paklausti dėl kojinyčių, kiek akelių "užmetėte" ir kokio ilgio pėdutę mezgėte ? Maniškės tada bus per didelės 🙈…
Laba aęiū 😊 24 akutės, 8cm atrodo 😊
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai