Letic parašė:
Gal kas turejot pienlige ka daktare skyre ????
As sunaudojau canesten kapsule ir prausiuosi clogin putomis. Padejo 😊
Letic parašė:
Gal kas turejot pienlige ka daktare skyre ????
As sunaudojau canesten kapsule ir prausiuosi clogin putomis. Padejo 😊
Eiman parašė:
Sveikos. Čia labiau gal klausimas būtų tom kurios turėjo pirmą cp ir dabar laukiasi. Ar jum taip yra,kad pjūvio vietą taip tempia toks sunkumas ten yra ir nugara sk…
As kol kas jokio jausmo pjuvio vietoje nejauciu, nei tenpimo kokio nieko. Bet sake jei atsirastu kazkoks skausmas pjovio vietoje, iskart pasirodyt medikams
Moniku parašė:
Sveikinimai💕
Jus pirma karta gimdet? Kaip gimdymas, ilgai užtruko su visais saremeis?
Gimdžiau pirma karta. Viskas vyko turbo greičiu. Nuo 2cm iki 5cm atsiverimo užtruko iki 2val. Su dviem dozem stabdandžiu veikla vaistu. Bet poto gydytojai nutarė, kad reikia cp, tai išvis visi lakstė, nes su tokiu atsiverinėjimu greit būčiau pagimdžius. Toks jausmas, kad buvo vienas didelis ir vis skausmingesnis saremis. Gydytojas taip ir sakė, kad aparatas fiksuoja, kad atsikvėpui gaunu po kelias sekundes🤔🙂
Eiman parašė:
Sveikos. Čia labiau gal klausimas būtų tom kurios turėjo pirmą cp ir dabar laukiasi. Ar jum taip yra,kad pjūvio vietą taip tempia toks sunkumas ten yra ir nugara sk…
Ne nuolat, bet jauciu tempima. Buna, kad ilgiau pasedejus atsistoji ir kaip traukia net, paskui praeina.
Jurgita-pu parašė:
Ne nuolat, bet jauciu tempima. Buna, kad ilgiau pasedejus atsistoji ir kaip traukia net, paskui praeina.
O antra vaiką pati bandysit gimdyti? Ar bus planine cp?
Eiman parašė:
Aš turėjau planinį cp db vėl cp laukia. Man tai plėšimo jausmas yra siūlės vietoje, nznau kas būtų jei pilvas didelis būtų...įrašė kaip indikaciją dėl tempimo ir skausmo. Man dažnai atrodo kad truks ta vietą, liečiant jaučiasi duriantis tempimas ir maudžia, būna taip lyg užplėšia tą vietą nors odos laisvos nemažai. Laiko irgi nemažai praėjo bet pradžioje nėštumo sakė kad yra siūlės išplonėjimas ar kažkas pan.
Uo6a parašė:
Aš turėjau planinį cp db vėl cp laukia. Man tai plėšimo jausmas yra siūlės vietoje, nznau kas būtų jei pilvas didelis būtų...įrašė kaip indikaciją dėl tempimo ir sk…
Man nieko konkrečiai nepasako tik žiūri randa ir viskas. Pasakė,kad kvepia cp ir viskas. Nors pradžioje jokio diskomforto nejauciau ir va į pabaigą jau prasideda kas kokie negerumai....
Eiman parašė:
Man nieko konkrečiai nepasako tik žiūri randa ir viskas. Pasakė,kad kvepia cp ir viskas. Nors pradžioje jokio diskomforto nejauciau ir va į pabaigą jau prasideda ka…
Tai kažką turėtų sakyt tiksliau🙄🤔keista...man cp bet ne tik dėl visų tempimų ir pan..kažkaip laukiu tos savo dienos paskirtos, nedaug beliko jau pagaliau!
Uo6a parašė:
Tai kažką turėtų sakyt tiksliau🙄🤔keista...man cp bet ne tik dėl visų tempimų ir pan..kažkaip laukiu tos savo dienos paskirtos, nedaug beliko jau pagaliau!…
Antradienį aš eisiu pas ją. Klausiu dabar jau konkreciau. Pasakytų taip arba taip. Tai ne dabar nervuokis...koks skirtumas tipo pagimdysi taip ar taip
2 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai