seline parašė:
Is kokio tu miesto?
As is Bristolio 😊
seline parašė:
Is kokio tu miesto?
As is Bristolio 😊
Gabiii parašė:
As is Bristolio 😊
Ohetau cia visai apacioj anglijos 😂 as virsui daugiau Spaldinge 🙂
seline parašė:
Ohetau cia visai apacioj anglijos 😂 as virsui daugiau Spaldinge 🙂
Bet mes svarstom grizima i Lietuva, jus jau ilgai Anglijoje? 😊
Gabiii parašė:
Mes irgi galvojam gryzima i lietuva
Senai uk gyvenat?
Gabiii parašė:
8 metai mes cia 🙂 kartais ir mes jau pasvarstom bet kad ner kur gryzt 🙈
Gita_ parašė:
A, supratau dabar. Maniau gal del kazkokiu priezasciu neleidzia ten ten gimdyt![]()
As is Ipswich.
Newark, ai tai suprantama tada , nes ten mano pazistama gimde tai sake labai viskas fainai praejo 😅 gerai kaip yra galimybes gimdyti arti 😅😊
Gabbyy parašė:
Newark, ai tai suprantama tada , nes ten mano pazistama gimde tai sake labai viskas fainai praejo 😅 gerai kaip yra galimybes gimdyti arti 😅😊
As dar nebuvus savo ligonineje, apart scano
Kadangi mano pirmas gimdymas buvo londone ir labai baisus, tai tikiuosi jei ir dabar taip bus tai puikiai priziures
Gita_ parašė:
Mes irgi galvojam gryzima i lietuva![]()
Senai uk gyvenat?
As 4 metus draugas apie 7, bet abu nusprendem kad nei sutaupysim mes cia nei kazko pasieksim 😀
Gabiii parašė:
As 4 metus draugas apie 7, bet abu nusprendem kad nei sutaupysim mes cia nei kazko pasieksim 😀
Tas tiesa, dabar pasikeite laikai biski, nelabai apsimoka gyvent ir bandyt taupyt cia.
As cia 14 metu, mano vyras 16 tai nusprendem po vaikiuko gimimo nusipirkti nama lietuvoje ir po truputeli ruostis gryzimui
Gita_ parašė:
As dar nebuvus savo ligonineje, apart scano![]()
Kadangi mano pirmas gimdymas buvo londone ir labai baisus, tai tikiuosi jei ir dab…
O kas buvo ne taip? Nes kiek girdejus kas Londone gimdo tai lieka nelabai patenkintos..
23 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai