Zivilliuke parašė:
Man ryt 11sav. Ryt pas gine o po savaites pas genetikus. Idomu kaip ten pilvelio gyventojas. Vis dar pykina jau nevemiu bet pataso vis.
galima paklaust kiek jums metų
Zivilliuke parašė:
Man ryt 11sav. Ryt pas gine o po savaites pas genetikus. Idomu kaip ten pilvelio gyventojas. Vis dar pykina jau nevemiu bet pataso vis.
Miaaaaau parašė:
Gal galit pasidalinti kokius konkrečius geriat? Nesinori tų visokių sintetinių, jei kada prireiktų.
Žinoma, geriu NeoLife papildus 😊
Katinienė parašė:
31. Net pasimeciau del klausimo😅
_Gabrielė_ parašė:
Sveikos, kaip kovojate su kylančia rūgštimi? Atrodo vakarais užeina niekas nepadeda, vandens geriu pakankamai. 😊
Frutin
Labas rytas, norejau paklausti kaip jums su miegu? Nueinu gan anksti miegoti bet vis nubundu, sianakt 2 val ir nebemiegu ir tuoj vaziuosiu i darba.. Jauciuos nekaip.. Jegu nera.. Papykina o dar ir pilva dure sianakt taip pakenciamai bet keletą kartų salia bambos taip daug maž.. Užeina paduria ir praeina. Įdomu ar kuriai taip būna ir ar nieko bloga🙊
n-eeryt parašė:
Labas rytas, norejau paklausti kaip jums su miegu? Nueinu gan anksti miegoti bet vis nubundu, sianakt 2 val ir nebemiegu ir tuoj vaziuosiu i darba.. Jauciuos nekaip…
Na as tai pat prabundu anksti ir praktiskai daugiau nebemiegu,neaisku del ko taip,gal del tu naktiniu vaiksciojimu i wc,bent jau man gal del to prasibudinu. O del pilvo tai viskas ok.
n-eeryt parašė:
Labas rytas, norejau paklausti kaip jums su miegu? Nueinu gan anksti miegoti bet vis nubundu, sianakt 2 val ir nebemiegu ir tuoj vaziuosiu i darba.. Jauciuos nekaip…
Ir as prabundu, bet manau del vaikščiojimo i tualeta, ir kartais pavyksta iskart uzmigti vel,bet kartais prasivartyti tenka 😊
n-eeryt parašė:
Man taip pat su miegu bėdos, užmiegu greitai, bet naktį nubundu ir ilgai nemiegu, arba nubindu kokia 5ryto ir nebeišeina užmigti.. Ir taip nuo nėštumo pradžios 😞
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai