Jjustuuke parašė:
Gal jau nusprendėte kur gimdysit?Pirmo kai laukiausi teko gimdyti klinikose, nes neišnešiotukas gimė, dabar jeigu viskas bus gerai galvoju kaip daryti
![]()
Tikriausiai 2 oje ligoninėj. Į klinikas sakiau net mušama negrįšiu 😆
Jjustuuke parašė:
Gal jau nusprendėte kur gimdysit?Pirmo kai laukiausi teko gimdyti klinikose, nes neišnešiotukas gimė, dabar jeigu viskas bus gerai galvoju kaip daryti
![]()
Opaline parašė:
Kodel 🤔🙂
Opaline parašė:
Kas jau negero nutiko klinikose? 🤔
Aš gimdziau klinikose, bet kitur ir nelabai galėjau, tai gimdykloje viena akušerė ir gydytoja pasitaikė kaip žvėrys, pasikeitė pamaina ir papuolė labai geros 🙄 tai sakiau jeigu šį kartą bus viskas gerai, tai norėčiau kitur, o ne į konvejerį 🤔
smilgeta parašė:
Kodel 🤔🙂
Matyt man čia vienintelei nepasisekė nei su akušerėm nei aplamai su personalu ypač naktim. Tokių bjaurių moterų dar nesu sutikus. buvau nusivylus visuom kuom, tai daugiau ten nebent super extra atveju 😁
Opaline parašė:
Matyt man čia vienintelei nepasisekė nei su akušerėm nei aplamai su personalu ypač naktim. Tokių bjaurių moterų dar nesu sutikus. buvau nusivylus visuom kuom, tai d…
Aš džiaugiuosi, kad pamaina greitai pasikeitė, nes pradžioje tai kateterį blogai įstatinėjo, tai kaklelį taip tikrino kad kelis mėnesius po gimdymo dar trauma įvarytą jaučiau, tai atėję tyčiojosi, kad man čia nieko dar neskauda, jeigu man kateterį skauda kai įstato 😂 bet pasikeitus pamainai normalios atėjo, pas anas tai net velniui nelinkėčiau papulti. Beja bjaurios taip pat pasitaikė naktinėje pamainoje 😣
Jjustuuke parašė:
Aš džiaugiuosi, kad pamaina greitai pasikeitė, nes pradžioje tai kateterį blogai įstatinėjo, tai kaklelį taip tikrino kad kelis mėnesius po gimdymo dar trauma įvary…
Gimdymo metu tai patyliu. Pastoviai turėjo pakviest vyras kažką, nes pamiršdavo, kad tonus matuoja. O man gulėt ten 2 val su sąrėmiais tai kančia baisiausia 🙈😂
Po to pradėjo iš niekur nieko kojos mėlynuot man gulint, atsijunginėt pradėjau, tai gydytoja vistiek gimdom gimdom, jau jėgų aš ten po 17 val nebeturėjau visiškai, mato, kad niekas nevyksta ir dzin 😂 pasikeitė pamaina ir tada ačiū dievui gydytoja normali, sako greitai tik operuot. Anesteziologė 8 kartus epidūro nepataikė tai taip ir likau be nieko.
Palatai mokamai neužregistravo, sako nėra čia ko dviese pagulėsit. O po to jau ne tas galvoj buvo. Po cp 5 dienas gulėjau, tai visas naktis blioviau, vaikas žviegia, alkanas, man ant krūtinės žaizdos, kad padėtų - prisikviesti neįmanoma. Atėjo 1 kartą, sako tu jį panešiok, jis ne valgyt nori.
Pirma dienos pusė būdavo dar nieko, bet antra ir naktys... Vos ne pirmakartė, bet turi jau gimdyt ir žindyti mokėt, nes ko tu čia atvažiavai. Tada sekė komplikacijos, gulėjau pas juos 2 sav, tai ten tik valytojos normalios draugiškos buvo. Gydytoją mačiau 1 ar 2 kartus, savaitę negalėjo išsiaiškint kas man yra. Tik kai nusprendė namo paleist su 38-39 temperatūra, užprotestavus mano vyrui, kad taip negali čia būt padarė pakartotinus tyrimus ir tada pasakė ai va čia gimdos uždegimas. Žodžiu, galiu pasakot ir pasakot. 😂😂 Išlepinta matyt aš 😂
Opaline parašė:
Gimdymo metu tai patyliu. Pastoviai turėjo pakviest vyras kažką, nes pamiršdavo, kad tonus matuoja. O man gulėt ten 2 val su sąrėmiais tai kančia baisiausia 🙈😂
…
Nu bet tai siaubas kažkoks, kokio velnio jos ten dirba aš nesuprantu jeigu.... Na.... Nedirba 😑 čia taip ir numirt galima 😑
Jjustuuke parašė:
Nu bet tai siaubas kažkoks, kokio velnio jos ten dirba aš nesuprantu jeigu.... Na.... Nedirba 😑 čia taip ir numirt galima 😑
Aš nesuprantu kam renkasi tokį darbą jei nervina, eitų veikt kas patinka. Čia atvažiuoji gimdyt pirmą kartą ir toks cirkas.
Tai sakau dabar su antru bandysim 2 ligoninę 😀
Opaline parašė:
Aš nesuprantu kam renkasi tokį darbą jei nervina, eitų veikt kas patinka. Čia atvažiuoji gimdyt pirmą kartą ir toks cirkas.
Mano sesuo 4 gimdė 2 ligoninėje, tai visom prasmėm vpatenkinta, tik aplinką ten būdavo graudoka ☺️ bet aš kai ne į sienas pažiūrėti ateinu ten tai gal ir neblogai ten tikrai ☺️
23 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai