Sandra49583 parašė:
Jus gal is jonavos? Nes ir man ta pati daro tik
Nea aš iš Telšių
Sandra49583 parašė:
Jus gal is jonavos? Nes ir man ta pati daro tik
Nea aš iš Telšių
Viktorija.87 parašė:
Nea aš iš Telšių
Jus bandykit paklausti savo gydytojos kas jus domina.
Galbut ji nekalbi, kadangi viskas gerai tai nieko ir nekomentuoja..
Aisku man tai nesuvokiama..
Bet jus turit nesciosios knygele? Ten turi buti irasai apie vaisiaus augima, tyrimus ir pan.
Daivuze parašė:
Labas rytas ar daug turim mamyciu kuriom terminas balandį ?? Ir kurios gimdys Alytuje ??
Na čia balandinuku grupė, tai čia visoms terminas balandį 🤗🙈
kristute1 parašė:
Pamiršau gydytojos paklaust. Ar vartojat magnį paskutinėm savaitėm? Anksčiau lyg ir buvau skaičiusi, kad pabaigoj nereikėtų vartot, bet nežinau, kiek tai tiesa :hmm…
Man pasake daktare iki 37 sav tik
kristute1 parašė:
Pamiršau gydytojos paklaust. Ar vartojat magnį paskutinėm savaitėm? Anksčiau lyg ir buvau skaičiusi, kad pabaigoj nereikėtų vartot, bet nežinau, kiek tai tiesa :hmm…
Aš klausiau pas savo, tai sakė nors ir iki gimdymo galiu vartot
kristute1 parašė:
Man sakė iki galo naudoti, na pas mane ir iš kraujo nustatė trūkumą.
Tiesa VGN gydytoja patikino, kad nuo gimdos apsitraukimų jis nepadeda, bet tikrai ir nekenkia 😀
Sveikutes, o as siandien gryzau is daktaru su antibijotikais 😭 labai tikejausi apseisiu be ju, bet deja... Labai bijau gerti juos, bet kitos iseities nera, skausmas sinusu nezmoniskas...Kazkoki bjauru gripa pasigavome, po savaites laiko sirgimo man sukilo baisus sinusitas, tokio gyvenime nesu turejusi, toks galvos skausmas tose vietose kur sinusai, net nosies issipusti negaliu, nei atsikoset... meldziausi, kad per sitas dienas tik nepagimdyt, nes tam jegu tikrai nebuciau turejusi... ( ech ir kodel i pacia pabaiga reikejo taip susirgti 🥲)
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai