MazasStebuklas parašė:
Maniske jeigu nemiega tai bando laikytis uz krastu ir sestis....![]()
Jauciu ir mums greit teks trauktis sportinuka. Lopsyje yra funkcija ale kazkiek pa…
Pas mus irgi tas pats.
MazasStebuklas parašė:
Maniske jeigu nemiega tai bando laikytis uz krastu ir sestis....![]()
Jauciu ir mums greit teks trauktis sportinuka. Lopsyje yra funkcija ale kazkiek pa…
Pas mus irgi tas pats.
mmatrioska parašė:
Gal kas turit isigije joie spin autokedute?![]()
Taip, nes turim Joie i-spin 360 : ).
Munė parašė:
Taip, nes turim Joie i-spin 360 : ).
Jos siektiek skirias, bet gal ta vieta tokie pat. Su kokiais ideklais dabar veziojates? Nes man kur priklausytu tik tas vienas lenktas, per daug gulscia vaikui, o jei isimit ta lenkima ir det jau idekla kur "porankiai" yra, gaunas kad sedi jau vaikas
mmatrioska parašė:
Jos siektiek skirias, bet gal ta vieta tokie pat. Su kokiais ideklais dabar veziojates? Nes man kur priklausytu tik tas vienas lenktas, per daug gulscia vaikui, o j…
Oi, atsiprašau, nežinojau variacijų 🙈. Kol kas su visais įdėklais vežiojam dar. Bet gerai, kad užsiminėt, jau reiks pabandyt pažiūrėti, kaip be įdėklo galvytei vaikutis atrodo kėdutėje 🤔. Vadovaujuosi šiuo video, nuo 5:25 apie įdėklus pasakoja:
Munė parašė:
Oi, atsiprašau, nežinojau variacijų 🙈. Kol kas su visais įdėklais vežiojam dar. Bet gerai, kad užsiminėt, jau reiks pabandyt pažiūrėti, kaip be įdėklo galvytei vaik…
Ziurejau ir as, bet maniskiui visi ideklai ryskiai netinka 🤣 netelpa jis net, ten tik naujagimiui kaip suprantu. Bet as naujagimio i tokia nedeciau, man kaip naujagimiui per daug staciai atrodo. Arba mes nemokam paverst jos
Nu ale dabar reiktu visko tik galva isimt, bet ka zinau...nu kazkaip neiseina but jam tada
kristute1 parašė:
Banano, porą kartų obuolio (bet nelabai sužavėjo, tai ir nebedaviau). Vakar avižinės košės bandėm.
rekomenduociau vadovautis sia lentele😉
mmatrioska parašė:
Ziurejau ir as, bet maniskiui visi ideklai ryskiai netinka 🤣 netelpa jis net, ten tik naujagimiui kaip suprantu. Bet as naujagimio i tokia nedeciau, man kaip naujag…
Gal pirkot naują iš parduotuvės, tai galėtumėt pasikonsultuot su pardavėjais : ). Keista, jei norisi viską išimti 😃. Nu gal vaikas labai didelis, visko gi būna : ). Kokio ūgio ir svorio? Mano 69 cm, truputį virš 7 kg.
O naujagimio aš pati tai nedėjau, vėliau įsigijom. Bet prieš tai turėjom Tučio kėdutę, kažkoks košmaras jinai man 😃🙈. Šita buvo tikra atgaiva akims, palyginus : )). Nors apskritai nesėdintis vaikas autokėdutėj man turbūt niekad gerai ir patogiai neatrodys 🙈.
Munė parašė:
Gal pirkot naują iš parduotuvės, tai galėtumėt pasikonsultuot su pardavėjais : ). Keista, jei norisi viską išimti 😃. Nu gal vaikas labai didelis, visko gi būna : ).…
65cm 6.5kg .. jis labai stiprus, idedu kaip priklauso dabar pagal amziu svori, viskas tik be galvos papildomos atramos, tai jis nesveikai riecias,o jei padarau kaip nuo 6 men jau laimingas
tucio kedute irgi nesamone,o nesedintis vaikas man irgi kosmaras kedutej 😁 isvis supratau kad toj vietoj as panikuojanti dabar ta kedute rankiojant 🤣
Acmeja parašė:
Sveikos. O jūsų mažiai irgi akrobatinius triukus išdarinėja per miegus lovelėj?
Taip ,lovoj vyksta judejimas,skersai lova, ten kur kojos buvo,kita kart jau galva.uzklot-jau neuzklojam nes nusispardo, koja tarp remu;) tada saukymas pagalbos ;))
1 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai