Rodo parašė:
Nuo pat nėštumo pradžios? Jei gerai pamenu,tai 6is😊
O Jums tiek daug skyrė gydytoja ar jus cia del savo ramybes?
Rodo parašė:
Nuo pat nėštumo pradžios? Jei gerai pamenu,tai 6is😊
O Jums tiek daug skyrė gydytoja ar jus cia del savo ramybes?
Daniiii parašė:
O nors kokius simptomus jaučiat tos bakterijos? Nes as jokių simptomų nejaučiu 🙈
Nezinau ar kokie simptomai turetu buti,bet siaip nelabai ka jauciu,nes ka jauciu tik del zemos placentos ir tiek☺️
justukas111 parašė:
Merginos, būkite ramios, nuimė tą sprendimą, kad po 2 vakcinos skiepas galioja tik 210 dienų. Ką tik gavome naują įsakymą.
O galima jau apie tai kažkur pasiskaityti?
Aš mielai trečiu skiepu pasiskiepyčiau, kažkaip nėra man baisu, bet ... Praeitą savaitę nelabai pasijutau, pasidariau pgr testą ir ką? Teigiamas ... Ačiū D lengva forma (kažkiek tų antikūnių dar turėjau), bet dabar jau gydytoja pasakė, kad skiepysiuos po gimdymo.
Liepa1234 parašė:
Oho kiek nemažai jau. As galvoju siandiena eiti del sventos ramybes, nes kazkaip sunku išlaukti. Turėjau jau 3 ir galvoju ar nebus perdaug.
Pas mane labai paprasta: 1-patvirtinimas. Tada 3 echo buvo dėl nedarbingumo kas dvi savaites, vis patikrindavo ar viskas ok, nes baisiai vėmiau ir kitaip negalėjo pratęsti nepatikrinus su echo. Tada buvo didysis echo 12 sav. 16 sav trumpas echo dėl įtraukimo į įskaitą ir 18 sav dėl skausmo nuvažiavau pati, kad patikrintų.
Aišku, jų tiek nereikia. Bet kad su manim taip gavos vien 3 dėl nedarbingumo.
Liepa1234 parašė:
O Jums tiek daug skyrė gydytoja ar jus cia del savo ramybes?![]()
Dėl ramybės ir gydytoja sakė,kad 1 kart per mėnesį uztektų dabar. Tai dabar taip ir darysiu😊 Dar prieš tai pas genetikę dukart eit turėjau,nes ne viskas matėsi,tai va gavosi vienu echo daugiau. Na,ir prieš šventes laukia dar paskutinis šių metų vizitas😊
justukas111 parašė:
Merginos, būkite ramios, nuimė tą sprendimą, kad po 2 vakcinos skiepas galioja tik 210 dienų. Ką tik gavome naują įsakymą.
Gal pasidalintumėte?
Rodo parašė:
Merginos,dar turiu klausimą dėl vitaminų. Su gydytoja aptarėm kokius geriu,bet dozių ne. Ir dabar nusipirkau Ecosh vit.D 4000 TV. Ir svarstau,o ne per didelis kieki…
Man ilgus metus kiek tyriausi visuomet budavo labai didelis trukumas vit d, jau ten toj zemutinej skalej. Tada pavasari, vasara taip nevisai nuosekliai bet pagerdavau vis vitamina D. Ir kai pastojau sakau šeimos gydytojai "na vistiek pas mane VISADA buvo didziulis trukumas", o ji sake jokiais budais negerk kol neissityrei, cia ne vitaminas, cia hormonas ir pan. Na ir ka, pasidariau tyrimus ir normos ribose, jau net virsutinej skales pusej. Tai ir nebegeriu dabar. Nors dar kai pries tai buvau klausus ginekologes, sake gerk, gi ne arklio dozem geri... bet gerai, kad tyrimus pasidariau, nes buciau gerus nors nereikia
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai