Visha parašė:
Pas mus tai pramoga valytis dantis 😃😃😃
Jei būna piktas, zirziantis -dantų šepetėlis išsigelbėjimas 😆
Kaip jums pasisekė! 🤭
Visha parašė:
Pas mus tai pramoga valytis dantis 😃😃😃
Jei būna piktas, zirziantis -dantų šepetėlis išsigelbėjimas 😆
Kaip jums pasisekė! 🤭
Visha parašė:
Koks žaislas, žaidimas, ar judėjimo priemonė jūsų namuose yra top pirkinys, kuris kiekvieną dieną džiugina ir yra pasiteisinęs 100% ?
Nuo pat kūdikystės be galo mėgsta skaityti knygutes - paprastas, muzikines, su įgarsintais eilėraštukais, su judančiom detalėm, tai jau turim visą beveik biblioteką. Atneša knygą, atsisėda ant kelių ir liepia skaityti. Žaislai - etapais: anksčiau labai patiko veiklos staliukas su muzikėlėm ir ridenamais kamuoliukais, dabar mielai patraukioja už virvutės medinį vikšrelį ant ratukų. Bet labiausiai - tai visi buteliukai, rankenėlės, mygtukai ir pan. Visko, ką paimu aš, būtinai prisireikia ir jai. Per gimtadienį dovanų gavo triratuką, kurį galima stumti paėmus už rankenos, su apsaugom, kad neiškristų. Tai dabar kasdien nori, kad vežiotume ją po namus (į kiemą dar šalta). Manau, kad šitas daiktas bus tikrai labai pasiteisinęs ir džiugins ilgai.
Ukumi parašė:
Nuo pat kūdikystės be galo mėgsta skaityti knygutes - paprastas, muzikines, su įgarsintais eilėraštukais, su judančiom detalėm, tai jau turim visą beveik biblioteką…
O taip, knygelės mums irgi kažkas toookio😀😀😀
Mūsų favoritas yra džimbos dainelių knyga, šoka ir dabar pastebiu, kad bando dainuoti
Visha parašė:
O taip, knygelės mums irgi kažkas toookio😀😀😀
Mūsų favoritas yra džimbos dainelių knyga, šoka ir dabar pastebiu, kad bando dainu…
Šios dar neturime - ačiū už pasidalinimą 🙂. Jau ir dainuoja! 🌸 Labai laukiu ir aš šito momento🙃.
Chinchinke parašė:
o, pasidalinkite kokiu nors geru knyguciu idejombutu labai idomu paziuret kazka dar prie musu jau turimu
Tų knygelių visa gausybė yra, įvairių 🙂. Mūsų namuose labai mėgstamos "Paliesk pajusk išgirsk" serijos knygelės "Gyvūnai", "Miškas" (paspaudi mygtuką ir pasigirsta gyvūno garsas, užrašytas trumputis pokalbis su tuo gyvūnu), nepaprastai graži "Miško garsai", muzikinės/garsinės "Džyru džyru muzikėlė", "Pelenė", "Kai mėnulyje buvau", "Opa opa opapa", "Mano dainelės", "Mano lopšinės", "Du gaideliai". Dar interaktyvios su pirštų lėlytėm labai džiugina: "Vikšrelis", "Mano šuniukas". Ir su judančiais elementais: "Sveikas, mažasis šuniuk", "Paliesk, pajusk, išgirsk: emocijos", "Mažyliai pievoje", "Mažyliai naktyje"... "Raidžių namučiai": dar, žinoma, per anksti raidžių mokytis, bet eilėraštukai ir iliustracijos labai nuotaikingi, įdomu pavartyti. Brangios tos knygelės, aš arba per vinteda susižvejoju, arba maximoje nuolaidų knygoms laukiu. Kartą buvome apsilankiusios ir savo miegamojo rajono bibliotekoje - radom vaikų kampelį su daaaaug knygų pypliams, jas galima ir į namus neštis, bet tąkart įdomesnis pasirodė didžiulis pliušinis meškinas, tai nedaug tepaskaitėm 🤭.
Visha parašė:
Dar ši labai faina:
https://youtu.be/MDHEeR6IpP8
Maniškiui irgi knygutės labai patinka. Ypač su garsais ir kur liesti skirtingus paviršius galima. Būtent šita viena mėgstamiausių 🙂
Daniele1992 parašė:
Sveikos! O dabar ne toks malonus klausimas-kokius virusus jau persirgo mažyliai jūsų? Mano dukrytė jau trečia diena karščiuoja, viduriuoja. Neaišku, kas per virusas…
Karščiuoti ir viduriuoti gali ir dėl dantų. Mano vaikams taip būdavo.
O virusus tai jau visokius pažinome, turėjome noro virusa, korona, dabar vėjaraupiai.
1 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai