RasaMR parašė:
Sveikos, vakar 10:42 po extra CP gimė mažoji 3115 kg ir 51 cm. 🥳🍭💕
Sveikinimai💐🥰
RasaMR parašė:
Sveikinimai💐🥰
Miglė15 parašė:
Sveiki, mums balandžio 8 diena bus mėnuo. Maitinu pati, pieno užtenka, sūnelis pavalgęs būna ramus, šlapinasi pakankamai, kakoja taip pat... bet atpylinėja, kartais…
sveika. atsirugti duodate?
siaip jei fontanu atpylineja ir svoris prastai auga, gali buti netoleravimas laktozes. ka gydytoja sako?
pievaieva parašė:
sveika. atsirugti duodate?
siaip jei fontanu atpylineja ir svoris prastai auga, gali buti netoleravimas lakto…
Visada atrūginu, niekada iškart neguldau ant nugarytės... gydytoja sakė primaitinti mišinuku ir siunčia echoskopijai. Dėl primaitinimo mišinuku tai labai nenoriu ir nemanau, kad padės svorio priaugti.. pieno turiu užtektinai.
Miglė15 parašė:
Visada atrūginu, niekada iškart neguldau ant nugarytės... gydytoja sakė primaitinti mišinuku ir siunčia echoskopijai. Dėl primaitinimo mišinuku tai labai nenoriu ir…
neskubekit su misiniu tikrai. po echoskopo matysit situacija.
RasaMR parašė:
Sveikinimai
Miglė15 parašė:
Sveiki, mums balandžio 8 diena bus mėnuo. Maitinu pati, pieno užtenka, sūnelis pavalgęs būna ramus, šlapinasi pakankamai, kakoja taip pat... bet atpylinėja, kartais…
Mano mažylė irgi atpylinėja fontanais. Tada vėl alkana, ieško krūties, duodu valgyti ir vėl tas pats. Ryt keliausim pas gydytoją, tai matysim, ar auga svoris , ar ne.
Vitamin parašė:
Man irgi sunkiai buvo, daktare sake normaliai tik po 10 d. kazkur atsiras po cp taip ir buvotodel pradzioj su misinuku primaitinau nes nerami ir verkdavo, prima…
Primaitinot iš buteliuko namuose? Ar per "šlangelę"?
Miglė15 parašė:
Man su pirmagime taip buvo. Galima sakyti tik ant ranku staciau miegojo. Nesiodavau, nes taip pat svoris neaugo. O panesiojus valandele, apsivirskindavo pienukas. Misinukai nei vienas netiko. Atpylinejimai baigesi apie puse metu, kai sedet pradejo. O veliau istyre pieno baltymo alergija.
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai