July. parašė:
Ar didelė cista buvo Jums? Man taip pat yra, tai laukiu vizito pas ginekologę, kad pažiūrėtų ar mažėja
Nepamenu žinokit
July. parašė:
Ar didelė cista buvo Jums? Man taip pat yra, tai laukiu vizito pas ginekologę, kad pažiūrėtų ar mažėja
Nepamenu žinokit
Smiley parašė:
Mielosios, tik ką po ginekologės konsultacijos. Geriausia žinia ta, kad cista išnyko8 sav 4 d, terminas - birželio 24
![]()
:…
Su sūnum buvę išdavę kai buvo 7 sav.
Bordines parašė:
Su sūnum buvę išdavę kai buvo 7 sav.
Įdomu pagal ką sprendžia. Amžiaus faktorius?
kristinaziede parašė:
Sveikos!
Gal kas susidūrėte su žemu feritinu?
Man buvo feritinas 9, tai israse tardyferon tabletes. Labai greitai užkėlė feritiną, ir gerą hemoglobiną palaikė.
4kvile parašė:
Man ir sunkesnis neštumas pirmas buvo labai lengvas kol komplikacijos ant galo neprasidėjo tai labai pergyvenu kad nepasikartotu nes su pirmu valgiau viska nevėmiau…
As su pirmu vemiau,bet visumoj jegu buvo daug, nemeguista, pykinimas vemimas praejo, spaudimas prasidejo,bet tik su juo ir buvo bedu.
O cia, net purtytis pradedu,kaip bloga. Jegu nulis. Skrandis stoja, miegas ima ir pan. Tai kraujas, tai vel kas.
Gavau kraujo atsakymus tai vit d tai kritinis atvejis ir skydliauke aktyvi🫤
Pirmas sav. Taip gerai jauciaus,tik nuotaika svyravo,bet kai kale,tai kale visi simptomai.
Norejau Kaledom laikyt staigmena, bet,kad dingus is gyvenimo, teko tevam pasakyt.😃
ambeled parašė:
Ar neturim dvyniu brsilaukianciu?
Man tai prasidejo panika kad dvyniai gali buti. Laukiu skano ir einu is proto ...
O ko panikuojat?
ambeled parašė:
Man tai prasidejo panika kad dvyniai gali buti. Laukiu skano ir einu is proto ...
O kodėl taip baisu? 🙂 Kada Jums pirmas vizitas?
Kamilė32 parašė:
O ko panikuojat?
ambeled parašė:
Nepanikuokit iš anksto, pagal nėštumo požymius kurie man buvo 5-6 sav. galvojau, kad tikrai ne viena ir gal net ne 2 nešioju 😁 bet ne, tik vienas mažuliukas 😊
13 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai