Kamilė32 parašė:
O man sake tik jokiu ibuprofenu tik paracetamolis.
Oi atsiprasau ne jums atsakiau.
paracetamolis nesciosioms nuo visu ligu
as ir sergu
Kamilė32 parašė:
O man sake tik jokiu ibuprofenu tik paracetamolis.
Oi atsiprasau ne jums atsakiau.
paracetamolis nesciosioms nuo visu ligu
as ir sergu
sandra.svajone parašė:
paracetamolis nesciosioms nuo visu ligu![]()
Taip gaunasi🤭 sveikatytės❤️
Giedre Lidija parašė:
Man vaistinėje patarė appap, sakė geriau nei ibuprofenas nes "švaresnis". Na o farmacininkas manau tikrai išmano ką kalba![]()
Pati dirbu su vaistų tiekimu į vaistines. Tai galiu jums pasakyti, kad jie kalba tai, už ką daugiau pinigų gauna. Turi tam tikrų produktų pardavimo planus, už kuriuos paskui gauna visokias "padėkas" iš gamintojų, tai juos ir siūlo.
Mamyte_V parašė:
Pati dirbu su vaistų tiekimu į vaistines. Tai galiu jums pasakyti, kad jie kalba tai, už ką daugiau pinigų gauna. Turi tam tikrų produktų pardavimo planus, už kuriu…
Nemanau, kad nėščiai moteriai siūlys kažką kas gali pakenkti
Sveikos,
Aš su tokiu klausimu, man dabar 16 sav ir 6d dabar turiu nedarbinguma, nes peršalau, pastebejau kad čiaudint duria kairi sona, bet čia dėl raiščių manau, vakar vakare nusišlapint negalėjau normaliai nes skaudėjo, bet vėliau viskas gerai, dabar kartais jaučiu maudima pilvo apačioje kariame šone. Bijau dėl visko nes turėjau persileidimą viena. Tai dabar truputi nerimauju, patarkit ką daryti ❤️
Ratilai parašė:
Sveikos,
Aš su tokiu klausimu, man dabar 16 sav ir 6d dabar turiu nedarbinguma, nes peršala…
Labas, man irgi 16 savaitė. Prieš šį leliuką turėjau persileidimą, tai bijau net į toletą eiti, kad nepamatyčiau kraujo. Jau nuo kokios 13 savaitės vis paskaudėdavo kairį šoną, prieš kelias dienas vėl atsirado tas pats skausmas. Pasikalbėjau su gydytoja, sakė normalu, nes viskas auga, tempiasi.... liepė gerti magnį. Išgėriau kelias dienas ir skausmo jau šiandien nejaučiu. Tikiuosi, jeigu ir toliau gersiu galbūt skausmas negrįš. Tai siūlau ir tau, jei dar negėrei, pradėti gerti magnį. Sveiko augimo.
Sveikos, prisijungiu
mano spaudimas žemas, o pulsas labai aukštas, net nieko nedarant užkyla iki 140. Ka jau kalbėti apie sportą ar lipima laiptais, turejau atsisakyt šio malonumo, pradejo labai varginti nuolaitinis kilimas. Po švenčių pas šeimos daktare. Akušerė ir ginekologė nieko nekomentuoja šiuo klausimu
Spigina parašė:
Sveikos, norėčiau prisijungti į uždarą grupę, tačiau nerandu kaip pasiprašyti į ją. Gal galėtų pridėti kažkas iš adminių, būčiau dėkinga.:myliu:…
https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2023-m-birzelinukai-1/page/408#post-28045147
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai