Liute91 parašė:
Atėjau pasiguosti 🥹 tai po savaitės bandymų, nutraukiu "miego mokymus", nes vakar palūžau pati ir palūžau taip, kad verkiau su vaiku. Matyt emocijos už visą savaitę…
Nežinau ar paguosiu, bet manoji dienos miegus miega tik ant manęs arba vežime lauke. Lauke išmiega daugiausiai valandą, nors paskutinius kartus sunkiai 30 min. surenka, nes atsisakė čiulptuko. Dar prieš savaitę mano mama sugebėdavo su juo užmigdyti, o dabar visiškai nebeima ir nesvarbu siūlau aš ar kas kitas. Kai miega ant manęs pirmi du miegaliai ir tesiekia 45-50 min., nors trečią gali išmiegoti ir virš dviejų val. Iš pradžių iš vis nežinojau ką reiškia migdyti vaiką, nes visada užmigdavo bevalgydama, o dabar – be nešyklės niekaip. Laimė, kad įsidėjus ir šiek tiek pavaikščiojus/pasupavus užmiega per 3-5min ir išimta toliau miega ant manęs. Bet tas miegojimas ant manęs tai jau baigia iš proto išvaryti... kai geras oras tai jau 2 miegus pradėjom į lauką eiti, nes skauda ir pečius ir kaklą, kad ir kaip atrodo patogiai įsitaisau. Bandžiau ir aš dėlioti visur ir į lovytę ir į lovą, gultuką, vežimą, bet panašiai kaip ir jums, baigiasi viskas abiejų ašaromis galiausiai. Tai bandau susitaikyti, kad toks etapas, mergytei reikia mano šilumos ir džiaugtis tuo artumu. Tik tas skausmas ramybės neduoda, tai sakiau nešiuosi savo jogos kilimėlį į jos kambarį ir bandysiu daryti pratimus, kol jo ant savo kilimėlio laiką leidžia. Ir užmiga tik pas mane, nebetinka nei vyras nei mano mama, kai seniau galėdavo bet kas užsupti ir rami miegodavo. Naktį ir savos linksmybės kokias 2 savaites keldavosi po 1,5 val kartais dar dažniau, tai dabar jau lyg grįžta į 3-4 val pabudimus. Ir panašu, kad toks raidos etapas, nes labai daug visko naujo išmoksta, daug naujų garsų skleidžia, vartosi nuolat pati ant pilvo tai matyt sunku nurimti po to. Ir baisiausia būna kai pavėluoju migdyti (laimė tai būna labai retai) – tada klykia taip lyg badytų ją kas. Sakiau gerai, kad ne daugiabutyje gyvenam, nes dar kas tarnybas iškviestų. 🫣