2024.02.29 18:49 (prieš 2 m.)
Gimle parašė:
Uff, na ir daug forumo privaryta, kol neturėjau kada prisijungt.
Šiandien nuo ryto laksčiau visokių tyrimų sau darytis, pavasario proga nusprendžiau išsitirt pro…
Ačiū, po truputuką išsisveiksime, svarbiausia, kad vaikams jau geriau. Vyresnėlis tai jau pasveikęs, jau pradėjo lankyti darželį, o šiandien grįžo su sumušta, ištinusia lūpa...🥺 Pargriuvo lauke. Sumušimas nemenkas, oda nubraukta tiek iš išorės, tiek iš vidinės pusės. Bet neprasikirto, kraujas neišbėgo tai tinimas didelis. Gerai, kad dantukai sveiki liko....😐 Ryt jau į daržuką vėl neis, nes skauda vaikui. O kaip jūsų sūnelio antakis? Kaip gyjimas? Randelis liko?
Tikrai, kad daug reik perskaityti, kuomet bent dieną neprisijungiu. Kas neaktuolu, pvz apie leliukų miegus (pas mus bėdelių tame nėra ir nebuvo) tuomet dažnai praleidžiu.
O dėl kraujo tyrimų tai aš kas pusmetį tokius darausi, plius vėžinių susirgimų dar pasidarau. Žinoma būna, kad ir neparodo tam tikrų formų vėžio, bet vistiek truputuką ramiau man būna. Man dabar viena iš didžiausių baimių, apart, pirmoje vietoje, kad vaikams kas nutiktų, tai jeigu aš numirčiau ir mažus vaikus palikčiau...Brrr, turėjau tokių sapnų, todėl mintis tokia užėjo, baisu mažus palikti be mamos.