vikigrin parašė:
Mes turim nuo pirmojo baby jogger- nuo pusės metų naudojom, trys viename pardavėme net nenaudoję sportinės dalies. Minkšti ratai, gulima padėtis, lengvai susilankst…
aciu labai reikia pasiziureti
vikigrin parašė:
Mes turim nuo pirmojo baby jogger- nuo pusės metų naudojom, trys viename pardavėme net nenaudoję sportinės dalies. Minkšti ratai, gulima padėtis, lengvai susilankst…
aciu labai reikia pasiziureti
vikigrin parašė:
gal galite atsiusti kuris tiksliai nes ju variantu ohogo
Tarantino parašė:
Merginos, greiciausiai turesiu cp. Drauges sako, tarkis su gydytoja kokia nors. Kaip visa tai vyksta? siuntima cp gaunu ir registruojuos pas kazka? ar paslapcia pat…
O kam tartis? Tai yra operuojantys gydytojai, ateis jūsų terminas paskirtas, nuvyksite ir atliks operaciją. Ten 25 min ir baigta viskas 😁
Tarantino parašė:
Merginos, greiciausiai turesiu cp. Drauges sako, tarkis su gydytoja kokia nors. Kaip visa tai vyksta? siuntima cp gaunu ir registruojuos pas kazka? ar paslapcia pat…
Man bus planinis cp, pakolkas nieko labai nesigilinu, bet kaip supratau is akuseres gaunu siuntima ir vykstu i gimdymo skyriu, o ten nuspres kas kaip ir kada. Veiksmas vyks Klaipedoje. Tikrai nezadu su niekuo tartis😀😀🤭
Saulesspindulelis1 parašė:
Man bus planinis cp, pakolkas nieko labai nesigilinu, bet kaip supratau is akuseres gaunu siuntima ir vykstu i gimdymo skyriu, o ten nuspres kas kaip ir kada. Veiks…
O jei ne paslaptis, kodėl bus cp? Pati norit ar daktarų rekomendacijos? Nes dar daug laiko, tai dėl to ir klausiu 😁
Spurgyte159 parašė:
O jei ne paslaptis, kodėl bus cp? Pati norit ar daktarų rekomendacijos? Nes dar daug laiko, tai dėl to ir klausiu 😁
Nes turiu stuburo isvarza, jei gimdyciau naturaliai gali buti rimtos pasekmes.🙈
Nes turiu stuburo isvarza, jei gimdyciau naturaliai gali buti rimtos pasekmes.🙈
Na jo, geriau nerizikuoti 🤔🤔
Man bus planinis cp, pakolkas nieko labai nesigilinu, bet kaip supratau is akuseres gaunu siuntima ir vykstu i gimdymo skyriu, o ten nuspres kas kaip ir kada. Veiks…
Jums įrašė neurologas įrašą dėl cp? Klausiu, nes pas mane irgi išvarža, skoliozė, osteochondrozė. Buvau pas vieną neurologą, sako "daryk kaip nori, dar netokios pagimdo, dzin man ta tavo išvarža", bet sako jeigu nori cp turime TARTIS:)) tai kaip suprantam prašė pinigų, tik nesėkmingai😁 o ginekologė sakė kitur kažkur būtinai nuvykti, nes nepanašu, kad galėčiau pati.
Matija. parašė:
Jums įrašė neurologas įrašą dėl cp? Klausiu, nes pas mane irgi išvarža, skoliozė, osteochondrozė. Buvau pas vieną neurologą, sako "daryk kaip nori, dar netokios pag…
Taip, neurologas, pas kuri lankiausi, kai "islindo" isvarza pries 4 metus. Kadangi mano situacijoje isvarza spaudzia stuburo nerva ir yra gan didele (apie 1 cm), tai neurologe sake geriau nerizikuoti,o daryti cp.
O jums dare KT neurologas? Nes is jos sprendziama, kiek isvarza yra pavojinga. Zinoma yra atveju, kai moteris turi tu isvarzu, bet jos nera pavojingos ir gali gimdyti naturaliai. Gal bandykit nueiti pas kita neurologa.🤔
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai