Aistee4 parašė:
Sveikos🥰 Ir aš jau galiu pasidžiaugti, kad sulaukėm savo mažosios gime 3440g ir 55cm ūgio. Penktadieni kai buvom išvažave vis dėl to kad ir buvo reguliarūs sarėmiai…
Sveikinu 🌺
Aistee4 parašė:
Sveikos🥰 Ir aš jau galiu pasidžiaugti, kad sulaukėm savo mažosios gime 3440g ir 55cm ūgio. Penktadieni kai buvom išvažave vis dėl to kad ir buvo reguliarūs sarėmiai…
Sveikinu 🌺
Aistee4 parašė:
Sveikinimai 💐 visai jau ir nemaža mažoji 😀🌷
gabriuuks95 parašė:
Čia kelios mamytes kalbėjot apie skausmus... tai man jau virš mėnesio skauda klyno vietoj visad judes skauda,nakti reik nuo vieno ant kito šono pasisukt tai per ska…
Kad cp darytu, prasiskyrimas turi buti lb didelis, 2 ar 3 cm, tai labai reti atvejai cp del simfizito
Aistee4 parašė:
Sveikinimai🌸❤️
JuljanaN parašė:
Sveiki, man irgi tiek kiek Jums savaiciu ir irgi dabar del cukraus reikia pas endokrinologa, na reikejo tai anksciau tvarkyt, bet mano ginekologe mane kitaip niekur…
Mane del vaikelio istikrinimo ir siuncia i Kauna arba Vilniu tiems tyrimams,nes ale Klaipedoje nedaro tokiu,insulino atsisakiau,nes taip.pat esu tokios nuomones,kaip jus,kad toj gimdyt ir viskas bus gerai,pradejau ramuneles gert zalia arbata ir lyg cukrus stabilizuojas. Bet nera ten desimtimis jis sukyles,kad taip stresuoti.
Aistee4 parašė:
Sveikinimai😍😍😍😍
Aistee4 parašė:
Sveikinimai!🥳
Jau spartyn spaliukai lukštenasi o dar net neprasidėjęs spalis😄 tai įsivaizduokit kiek jų pabirs dar🥰
Meskute321 parašė:
Labas rytas. Guliu ligonineje su saremiais. 8h vizitacija žiūrėsiu ka gyditojai nuspręs
Oho,ankstoka dar, na bet laikykites !
Meskute321 parašė:
Labas rytas. Guliu ligonineje su saremiais. 8h vizitacija žiūrėsiu ka gyditojai nuspręs
Ankstukas beldžiasi...laikykites 🌷 gal tik stiprūs paruošiamieji kankina 🎈
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai