Jieva parašė:
Sveikos, man nera buve paruosiamuju saremiu. Ar kam nors taip pat nera buve paruosiamuju?
Man nei su pirmu, nei su situ nustumu nera paruosiamuju
Jieva parašė:
Sveikos, man nera buve paruosiamuju saremiu. Ar kam nors taip pat nera buve paruosiamuju?
Man nei su pirmu, nei su situ nustumu nera paruosiamuju
Ir niekur as nebeisvaziavau. Kokias tris valandas kartojosi gana reguliariai, programele vis mete ir mete, kad ruostis, o paskui pradejo rimti. Issimaudziau siltoje vonioje, nuejau miegoti ir stai jau rytas 😅. Siandien irgi jauciu juos, bet jau nebera reguliarus tokie. Skaiciau, kad jie padeda vertis kakleliui tad vis tiek dziaugiuosi ir laukiu zenklo, kada jau suprasiu, kad vaziuoti 🙈
Good parašė:
Merginos kaip jauciat judesius? Man kartais buna lyg vibruojantys judesiai.. prisigalvoju gal traukuliai vaikui kokie?
Greičiausiai žagsi
Man irgi būna dviejų tipų, arba normaliai spardo ir visas pilvas kilnojasi arba kaip sakot - daugiau ritmiški judesiai, lyg primenantys vibraciją, nestiprūs, tuomet identifikuoju, kad tiesiog žagsi
Good parašė:
Kaip smagu, po truputi lukštenasi mamytes jau ;) man terminas gruodzio 30 tai sedziu sau rami ir dziaugiuosi kol dar streso nerapaskutine gimdysiu turbut
![]()
Man lygiai taip pat terminas
bet kadangi pas mane gimdos kaklelis apsiūtas, tai galvoju kad kai išims siūlus,kai bus suėjusios 37 savaitės ,gali greit ir gimdymas prasidėti anksčiau laiko
🙈
Good parašė:
Merginos kaip jauciat judesius? Man kartais buna lyg vibruojantys judesiai.. prisigalvoju gal traukuliai vaikui kokie?
Virpuliukas, kaip drugelis? Būna, bet ir su pirma būdavo, nekreipiu dėmesio. Tie judesiai visokie, tai tiesiog atrodo, kad stumdosi, tai spirteli, tai lyg grybšteli, kai kurie ne tokie net ir malonūs, norėtųsi, kad švelniau elgtųsi mamos pilve 😄 ypač judesys prieš miegą naktį ir kai vyresnėlė verkia, tada ir tas muistosi.
Tėja parašė:
Greičiausiai žagsiMan irgi būna dviejų tipų, arba normaliai spardo ir visas pilvas kilnojasi arba kaip sakot - daugiau ritmiški judesiai, lyg primenantys vibrac…
As atskiriu kada zagsi
cia vibracija kokia 😀😀
Good parašė:
Zagsi
105 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai