2024.02.07 14:58 (prieš 2 m.)
Lilit parašė:
Sveikos, sakykite, ar daug kam yra pasitaikę tepliojimai 6-8savaitemis, bet viskas sėkmingai poto susiklostė? Gal kas turite ne tik blogų pabaigų istorijų?
Sveika, kaip tik siuo metu panasioje situacijoje esu. 6 sav buvo pasirode rausvu isskyru kaip sakai su siuleliais tokiais, pasirodziau gydytojai tai apziurejo, padare echo, viskas ok, kaklelis uzdaras, vaikelis vystosi, nestumo simptomai yra. Tik va padarius tepineli rado grybeli, galejo ir nuo jo sake siek tiek pasirodyt isskyru kraujingu, nes daugiau nieko blogo nemate. Aisku del viso ko pasiule atsigult i ligonine stebejimui ar situacija neblogeja, tai per pora dienu viskas taip ir pasibaige. Dabar 8+5 sav, situacija keliais komentarais auksciau aprasiau, vel pasirode tepliojimas tai nulekiau greit pas savo gydytoja, apziurejo, nieko blogo neminejo, is apziuros ka siandien padare viskas turetu buti gerai tik ryt dar sake uzbegt echo pasidaryt, nes vietoje nedaro. Mano atveju dabar tureciau sirgti menesinemis jei nesilaukciau tai sake gali buti ir del to patepliojimas ir skausmas. Aisku ryt po echo gal aiskiau kas bus.
Suprantu, kad labai neramu, as jauciuosi lygiai taip pat, bet stengiuosi pasitiket medikais. O jeigu vis tiek neramu pasikonsultuokit su kitu gydytoju arba vel eikit pas savo, mano gydytoja visada kartoja, kad jau geriau ateit be reikalo, bet zinot, kad padarei viska ka galejai. 😊❤️