Diana4ka123 parašė:
Deja palieku grupę 😢 nesivystantis nėštumas 😢😢
Labai liudna! Nenukabinkite nosies ir nepasiduokite, jum taikrai dar pasiseks ❤️
Diana4ka123 parašė:
Labai liudna! Nenukabinkite nosies ir nepasiduokite, jum taikrai dar pasiseks ❤️
Diana4ka123 parašė:
Liudna, užuojauta... Gyvenu dabar pilna baimės.. ar kažkaip nujautėt? Gal nėštumo simptomai dingo? Ar nieko neįtarėt?
Man zinokit ir baisu, kad ketvirtadieni buvau priemime paskutines mm liepos 30d, nestumas yra, bet nameli taip ir nera gyventojo, sake 6 savaites atitinka tai labai nenusimint, gali but veliau pastojau, pasidariau progesterona tai 38.8 tai dabar dar zvakutes panaudoju ir penktadieni jei bus vieta priims, o jei ne tik 27d
JuljanaS parašė:
Liudna, užuojauta... Gyvenu dabar pilna baimės.. ar kažkaip nujautėt? Gal nėštumo simptomai dingo? Ar nieko neįtarėt?
Ne, neįtariau. Džiaugiausi, kad gerai jaučiuosi. Šiek tiek pykino vakarais, galva skaudėjo karts nuo karto, krūtinę skaudėjo... bet maniau aš esu tu laimingųjų tarpe, kurios gerai jaučiasi. Simptomai ir dabar niekur nedingę. Laukiu vaistų arba persileidimo 😢
Gretakuz parašė:
Man zinokit ir baisu, kad ketvirtadieni buvau priemime paskutines mm liepos 30d, nestumas yra, bet nameli taip ir nera gyventojo, sake 6 savaites atitinka tai labai…
Pas mane 9 sav. Nerado gyventojo 😣
Diana4ka123 parašė:
Pas mane 9 sav. Nerado gyventojo 😣
Čia buvo jūsų pirmas apsilankymas? Anksčiau nebuvo patvirtintas nėštumas?
JuljanaS parašė:
Čia buvo jūsų pirmas apsilankymas? Anksčiau nebuvo patvirtintas nėštumas?
Buvau 6 savaitę tuomet pasakė, kad dar mažas nėštumas. Paskyrė tyrimus ir 9 sav ateiti.
Panelytė@ parašė:
Sveikutes;) uzbegau ir pas jus ,nes dar nera tiksli data gimdymo;) nes mm buvo labai neregiliarios paskutines;D bet sako balandzio galas;D kaip laikotes?
Sveika. Diena blogiau, diena geriau, įvairiai būna, bet visą laiką baimė dėl nežinomybės, ar viskas gerai vaisiui, ypač kai kažkur suskauda, sudūria, sumaidžia.. Tas laukimas iki echoskopo trunka amžinybę😀
Panelytė@ parašė:
Sveikutes;) uzbegau ir pas jus ,nes dar nera tiksli data gimdymo;) nes mm buvo labai neregiliarios paskutines;D bet sako balandzio galas;D kaip laikotes?
Labutis. Jei ne vemimas kas antra diena tai sakyciau kad gerai 🫣🤣
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai