Mytia parašė:
Sveikos mamytės, kad ir vėlokai, bet prisiduodu ir aš.
05.03 00:52 gimė mūsų Tauras, 4030 g. 57 cm
Sveikinimai 🥳 puikiai atlaiket👍 didelis vyrukas
Mytia parašė:
Sveikos mamytės, kad ir vėlokai, bet prisiduodu ir aš.
05.03 00:52 gimė mūsų Tauras, 4030 g. 57 cm
Sveikinimai 🥳 puikiai atlaiket👍 didelis vyrukas
viiva parašė:
Šiuo metu viskas geryn eina, geriau nei tikėjomės. Lanko mokyklą, gyvena kaip.visi vaikai, tik tiek kad raida kažkiek atsilieka, sunkiai susikaupia mokslams, nenori…
O kas nori namų darbus daryt , kiekviena diena su berniukais kariauju dėl namų darbų.
Sveiki!
Pagaliau susitikome ir mes su savo mergyte!
06.13 gime musu dukryte. Zadejo vaikuti mazo svorio, prognozuojama buvo 3200g, taciau gime 3700g 55cm😃
Tad nevisad pasikliaukite echoskopais😀
Mamom kurios vis dar laukime - didziausios sekmes pasimatymuose su mazyliais!
Tetes pukelis parašė:
Mum siandien 3 sav. Po kol kas neturim diegliuku,maitinu pati ☺️ kazkoks nezmoniskas noras valgyti bananus🤣kaip as juos valgau🤣
O aš kaip saldumynu noriu, bet tokių normaliai saldžių , tortų šokoladinių 😂
Cinamo parašė:
Sveiki!
Sveikinu🥳💐🥰
Tiuutea parašė:
O aš kaip saldumynu noriu, bet tokių normaliai saldžių , tortų šokoladinių 😂
Tai panasumu turim🤣 energijos truksta,man gelezis turbut neatsistato,net lupos melynos🫣
Na ka as irgi po dienos stacionaro 40+1 viska patikrino, sake ramu kaip belgijoj, kaklelis ilgas, kietas ir niekur nesiruosia. Nuomininke jau sveria 3600kg +- 500g 😳 truputi nustebino toks svoris, bet sake vel atvykti pirmadieni apziurai, bet nemanau, kad guldis, skatins ae bus kas pasiruose. Jauciu vel be 41+3 negimdysiu 🤦🏼♀️
Cinamo parašė:
Sveiki!
Sveikinimai 🩷
O man norisi pasipasakoti savo nuotykius siandien. Vykau i ligonine,kad patikrintu echo ponaicio pozicija ir jei reikes bandytu apsukti,nes antradieni vis dar skersai gulejo. Atvykau,iskart 12:30 echoskopas,ponaitis istrizai pilve,galva po sonkauliais užpakalis ties dubens sonu,kojos ties gaktikauliu. Kadangi universitetine ligonine,pasikviečia dar viena daktare patvirtinimui. Tada seka tonu matavimas,o jos eina pasitarti su gydytoja del apgrezimo. Tonai geri,mano ponaitis juda nenustygsta vietoj,man iveda kateteri,zodziu ruosia apgrezimui. Sulaukiu gydytojos kol atsigaivinti, 14:00 jau gydytoja daro echoskopa,o mano ponaitis istrizai,tik apsisukęs i kita puse,užpakalis po sonkauliais,galva šalia dubens kaulu,bet vis dar judesi ir neleidžia normaliai apziureti,sukinėjasi kiek įmanoma. Vis dar planuojamas apkrovimas,tik panasu,kad nebedaug pasukti reikes. Pasikviečia vyr.gydytoja kuri turi taip pat patikrinti echoskopu ir dalyvaus apgrezime. Kol jos ateina praeina mazdaug 10min. Ponaitis juda be perstojo ir mn baisiai pradeda pusle spausti, jau galvoju greiciau ateitu,nes tuoj apsisysiosiu apziuroj. Ateina vyr,gydytoja ir ka jus galvojat,o gi ponaitis galva sau gražiausiai istates ir gan giliai. Sakau kaip taip,jis dar pries valanda buvo visai kitoj pusej, ir pati maciau echo. Sako na nezinau kaip,bet panasu,kad galesi vaziuot namo,nes neturim ka tau padaryt 🙈😄 pilna laimes,kad nebereikėjo nieko, tik pirma kart gyvenime kateteri dejo,tai ranka skauda 🤦♀️😄 bet dabar iki pabaigos su baime ar reikiamu momentu jis bus ten kur reikia. Kadangi laisvai juda ir didele tikimybe,kad iki pat pabaigos neisistatys,tai isivede i sistema,kad kai skambinsiu jau prasidėjus saremiams,kad turi tikrint butinai padėtį, o jei nubega vandenys namie,tada turiu gulet ir skambint jiems,kad atsiustu greitaja,nes jei jis butu neisistates,mane turi gulincia atvežti. 🫣
Tai vat tokie mano nuotykiai su trečiuoju nestumu 🤷♀️
4 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai