Ežiukėė parašė:
O mum su vyru bekalbant iškilo toks klausimas. Ką pirkot iš žaisliukų, kad būtų kuo užsiimt, ką pamaigyt, pačiupinėt mažiesiems? 😁
Visiskai dar jokio zaisliuko🤭😁 ir neplanuoju artimiausiu metu☺️
Ežiukėė parašė:
O mum su vyru bekalbant iškilo toks klausimas. Ką pirkot iš žaisliukų, kad būtų kuo užsiimt, ką pamaigyt, pačiupinėt mažiesiems? 😁
pyragėllis parašė:
Buvau paskutinį echo darė 31 sav.+4 tai 2.300 kg. Aš nusistebėjau,kad didelis,bet ginekologė nieko nekomentavo dėl dydžio. Pirmagimę pagimdžiau 4.150 kg.
As kai buvau pas gine buvau 31+1, vaiko svoris 2.300kg sake virsija 2savaitem. 98procentiles. Klause kaip cukrus, sakiau, kad geras, tai ji sako vis tiek turit laikytis dietos, nes nors ir jusu cukrus geras, vaiko kasa dirba visu pajegumu, del to toks didelis jis. Pirmagime gime 3.680kg, bet nevirsijo ji normu, tik buvo placenta 3lygio, tai del to skatino 39 sav mane. O koks jusu dazniausiai rytinis cukrus buna? Mano dazniausiaia 5.1 arba 5.2 Tai irgi sakyciau aukstokas. Po pusryčių snd pasimatavau 2val praejus 3.8. Keista tokio skaiciaus nesu macius. Kazkoki nerima tik sukelia man tas GD. Su pirmagime kazkaip labiau atsipalaidavus buvau visais klausimais.
adomama parašė:
Čia gal dėl to, nes žinot, kad gausit dovanų? 😁 ar kodėl? Aš manau vaikutis juk norės kažką pačiupinėt, kažkas, kas ramintų, duotų susidomėjima aplinka ir tt 😊
Ežiukėė parašė:
Masha parašė:
As kai buvau pas gine buvau 31+1, vaiko svoris 2.300kg sake virsija 2savaitem. 98procentiles. Klause kaip cukrus, sakiau, kad geras, tai ji sako vis tiek turit laik…
Pas mane rytinis laikosi dažniausiai 4.8. Turiu pastebėti po maisto dviejų valandų,nes tyrimo metu jis man pasikėlė. O ir po dviejų valandų jis būna normose. Endo sakė stebėti į savaitę 2-3 kartus pasimatuoti rytinį ir po dviejų val.
Pas mane šeimoje sveika mityba. Cukraus,angliavandenių mažai valgome,nebent tai savaitgalis. Aš prieš nėštumą svėriau 55 kg,sportavau,sveikai užkandžiauju ir dabar. Todėl ir nematau reikalo dar labiau sugriežtinti. 🤗
Mėgaujuosi nėštumu,bet tuo pačiu jau norisi lelių sūpuoti.
Ežiukėė parašė:
Čia gal dėl to, nes žinot, kad gausit dovanų? 😁 ar kodėl? Aš manau vaikutis juk norės kažką pačiupinėt, kažkas, kas ramintų, duotų susidomėjima aplinka ir tt 😊…
Aha, kaip ir su pirmu vaiku zinau kad prines visokiausiu barskuciu, knygeliu ir pan🤭😁 Paskui nuo gimimo jau reik atskira zaislu deze pirktis🤦🏽♀️😁 Nors drauge parase, kad irgi surinko visa turgine tase zaislu ir ruosiasi atvezti🤣 Pati gal nusipirksiu Babybjorn gultukui zaisla ta, nes pirkau be. Bet o jei netycia kad paklaus ko dovanu norim, tai gales nupirkt🤭😁
adomama parašė:
Aha, kaip ir su pirmu vaiku zinau kad prines visokiausiu barskuciu, knygeliu ir pan🤭😁 Paskui nuo gimimo jau reik atskira zaislu deze pirktis🤦🏽♀️😁 Nors drauge paras…
Ai, tada kitas reikalas, kai šitaip 😁 fainai, kai yra draugų ir giminių gerų 😁
pyragėllis parašė:
Pas mane rytinis laikosi dažniausiai 4.8. Turiu pastebėti po maisto dviejų valandų,nes tyrimo metu jis man pasikėlė. O ir po dviejų valandų jis būna normose. Endo s…
Tai jums tai jooo. Man vakar vakare po vakarienes 5.1 praejus 2val. O snd ryte pabudau 5.4. Virsija. Jauciu skirs insulino.
Masha parašė:
Tai jums tai jooo. Man vakar vakare po vakarienes 5.1 praejus 2val. O snd ryte pabudau 5.4. Virsija. Jauciu skirs insulino.
Gaila.. suprantu jus 💛 endo sakė,kad gali keistis cukrus (didėti) esant didesniam nėštumui,todėl svarbu sekti.
Gal darote ilgas pertraukas tarp valgymų? Pvz.,vakarienę kada valgote? Aš valandą prieš miegą dar užkandžiauju riešutais,kefyru ar kokiu jogurtu be saldiklių.
Stiprybės🏵
105 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai