babymama88 parašė:
Labas rytas,
Esu čia naujokė, ryte pasidarius testą man atrodo atsirado 2 juostelė🥰 Ar matote i…
Ar čia išdžiūvimo linija?? Realiai jau pamačiau iš karto, bet dabar prisiskaičiau forumą ir kartosiu..
babymama88 parašė:
Labas rytas,
Esu čia naujokė, ryte pasidarius testą man atrodo atsirado 2 juostelė🥰 Ar matote i…
Ar čia išdžiūvimo linija?? Realiai jau pamačiau iš karto, bet dabar prisiskaičiau forumą ir kartosiu..
babymama88 parašė:
Labas rytas,
Mano toks melagis buvo. Tai pregnos ir amedi daugiau nepirksiu
Bela1997 parašė:
sveiki, labai laukiame leliuko, buvo daug neigiamų testuku, bet čia lyg matau kažką.. mėnesinės nereguliarios, bet žinom tikslią datą kada bandėm, tai pagal idėją b…
Pasidarykit kitos firmos, nes šie ir su vandeniu teigiamą rodo 😶
Gandriukas12 parašė:
Sveikos merginos, ar galima priskirti šias juosteles vaiduokliukams? Viršuje vakarykštis, o apačioje šiandienos, mm veluoja 3-4 dienas. Kaip manote ar jau galiu pra…
Manau kad galima jus sveikinti 🥰
Sveikos merginos man mėnesinės buvo vasario 10-22 dienomis poto 26-28 dienomis tepliojosi dar bet, sausį dariausi testą buvo teigiamas kai vasarį prasidėjo mėnesinės baisiai skaudėjo pilvą ir kraujas buvo su kryšuliais tai pamaniau, kad persileidau poto turėjau vizitą pas ginekologė pasakė, kad gimdos kaklelis išsipūtęs apie 6sav, tačiau nuėjus į echoskopija nieko nerado ir padarė testą vėl rodė neigiamą. Prieš dvi savaites turėjau nesaugu lytinį aktą šiandien pasidariau testą viena juostele labai ryški kita truputį šviesesnė, ar gali būti, kad laukiuosi? Begalo stengėmės susilaukt kūdikio, begalo norim prašau patarkit ką daryt ir dar mėnesinės veluoja 15 dienų 
marija_17 parašė:
Sveikos merginos man mėnesinės buvo vasario 10-22 dienomis poto 26-28 dienomis tepliojosi dar bet, sausį dariausi testą buvo teigiamas kai vasarį prasidėjo mėnesinė…
Koks įdomus testas kaip netikras. Yra kažkas bandykite kitokį testuką
5 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai