Pukiss parašė:
Na kaip mamuotojom sekasi? 😊
tevu-darzelis.lt/rk117202@22081323622
Na mano jau pradejo zemyn leistis grafikas, tai ryt, o gal ir siandien panasu MM pareis 😒
Pukiss kaip tavo grafikelis? Kaip kitom sekasi? 🤗
Pukiss parašė:
Na kaip mamuotojom sekasi? 😊
Na mano jau pradejo zemyn leistis grafikas, tai ryt, o gal ir siandien panasu MM pareis 😒
Pukiss kaip tavo grafikelis? Kaip kitom sekasi? 🤗
raudona.saulyte parašė:
Na mano jau pradejo zemyn leistis grafikas, tai ryt, o gal ir siandien panasu MM p…
Na pas mane ir tas pats😬🙈

15 dpo šiandien bkt nukrito normaliai tai va laukiu mm, šiaip jau galvojau ryte pasimatavus kad nuėjus į tualetą jau bus, na bet dar ner, vadinama ateis po pietu🤔
Sveikos!
Ohooo, kokia rami tema, reikia prikelti ar nebėra matuojančių?
Su pirmais labai aktyvai matuodavau, įkelsiu seną grafiką, dabar nusprendžiau iškart matuot, nėr ko tempt gumos, nebe tie metai .
Aš iš tų kuri DIEVINA grafikus pildyt
Čia su antru vaiku tokį gražuolį buvau susipildžius, labai tikiuosi nieks nepakito ir gražūs grafikai ir su šituo planavimu bus ..

Sveikos, lyg ir pagavau OV, labai ryškiai jautėsi KB. Žiūrėsim, ar liks kiaušinis.
tevu-darzelis.lt/rk18056@22090757e07
BKT stebiu nuo birželio mėnesio, nes prasidėjo trumpi ciklai. Tai nuo birželio pastebėjau, kad pas mane trumpa liuteininė fazė (vieną ciklą 9 ir sekantį 12 d.), tada einantys ciklai buvo tik po 15 ir 17 dienų. Ginė kaip visada patarė gerti KT, bet suvartojusi 4 tabletes nusprendžiau, kad nebenoriu tos chemijos (prieš metus išsiėmiau spiralę).
Jungiuosi prie matuojančių,
saulėtoji0 parašė:
Kas mane atsimena ir prisimena mano istoriją, noriu pasidalinti geromis žiniomis, šian buvau pasimatyme su savo pupom 😊
Wow! Du?! 😍
Šarlotė@ parašė:
Wow! Du?! 😍
Taip, du, bet mes po pagalbinio 🤗 neapsakomas džiaugmas, po vizito darbe negalėjau susikoncentruoti
saulėtoji0 parašė:
Taip, du, bet mes po pagalbinio 🤗 neapsakomas džiaugmas, po vizito darbe negalėjau susikoncentruoti
Sveikinimai didziausi 🥰
Šarlotė@ parašė:
Sveikinimai didziausi 🥰
Ačiū 😊 tikiuos šį kartą iki galo🤞
Sveikos, noriu pasidalinti savo istorija, visus metus bandėme sukurti šeimą ir niekaip neišeidavo, dariau tyrimus dėl vaisingumo, daktarai sakė, kad esu sveika ir jokių problemų nemato, vyras darė spermogramą irgi viskas gerai, šeimos daktarė jau norėjo siųsti į vaisingumo centrą ir... 2022 m. kovo 16d pamačiau vaiduoklį, po kelių dienų pasidariau HCG ir buvo virš 100, džiaugsmas buvo neapsakomas!!! Bet 6 sav. įvyko persileidimas... Buvo labai sunku tai išgyventi, bet nusprendėm nepasiduoti ir bandyti vėl, ilgia nelaukėm, kažkur apie mėnesį... Bet vėl turime problemų, jau praėjo pusę metų ir nieko neišeina, gal kas buvo susidūręs, gal gėrėte kokius vitaminus, vaistus, laukiu vizito pas daktarę, bet labai norėjau sužinoti jūsų nuomonę ir patirtį 🌸
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai