saundstorm5 parašė:
Sveikos. Ar yra daugiau matuotojų šį mėn? Mano toks
Grazus pakilimas
jau ryt poryt galima bandyt ir jautresni testuka
saundstorm5 parašė:
Sveikos. Ar yra daugiau matuotojų šį mėn? Mano toks
Grazus pakilimas
jau ryt poryt galima bandyt ir jautresni testuka
mimika parašė:
Grazus pakilimasjau ryt poryt galima bandyt ir jautresni testuka
![]()
Jeigu laikysis bkt tai poryt bandysiu testa, bus 10dpo🤞😉
Sveikos bendražygės 🥰
Po ilgų klajonių bkt gryžtu pas jus😇
Lapkričio 9 turėjau operaciją polypo tai šį ciklą praleidau matavimo. Vasarą visą taip pat buvo darbymetis tai nebuvo pastovaus miego ciklo kad pailsėt ir dar keltis anksti matuoti temp. Tai galvoju atsipalaiduosiu ir pabūsiu be matavimų. Kadangi pakeičiau ginekologą tai reiks atsiskaityt su savo grafikais tai jungsiuos į draugiją pas jus vėl
bus daugiau ūpo matuot temp kartu
laukiu dabar savo nelabūjų antradienį tai tikiuos nebus pasiklydusios po operacijos
prieš tai turėtas polypo operacijas mm ateidavo net anksčiau keliom dienom
tai ryt dar kaip ir laisva turėtų būt o antradienį trauksiu paketų amuniciją
ir viliuosi bet kokių rezultatų
Merginos, niekas nebematuojate ?
tevu-darzelis.lt/rk192061@221121a41af nesuprantu.. negi neivyko ov, nors buvau pas gydytoja 28 diena, sake yra foliukas nemazas 🥲 negi nesusprogo pats be ovitrelio .. 😫😫😫
saulyna 2022 parašė:
Merginos, niekas nebematuojate ?tevu-darzelis.lt/rk192061@221121a41af nesuprantu.. negi neivyko ov, nors buvau pas gydytoja 28 diena, sake yra foliukas n…
Nematavai nuo pasibaigusių mm, todėl tau kiauso ir neduoda nes nėra bkt rodiklių prieš ovuliacija.
saulyna 2022 parašė:
Merginos, niekas nebematuojate ?tevu-darzelis.lt/rk192061@221121a41af nesuprantu.. negi neivyko ov, nors buvau pas gydytoja 28 diena, sake yra foliukas n…
Ojetus, per mazai matavimu. Panasu kad ov įvyko.
Pabandyk suvesti matavimus po mm mazdaug apie 36.40 - 36.35, 36.42, 36.40 ir pan, turetu duoti koausijo, nes matosi kad tikrai yra įvykęs pakilimas
Pukiss parašė:
Nematavai nuo pasibaigusių mm, todėl tau kiauso ir neduoda nes nėra bkt rodiklių prieš ovuliacija.
Matuokite nuo 4-5 cd
Pukiss parašė:
Šarlotė@ parašė:
Ojetus, per mazai matavimu. Panasu kad ov įvyko.
Pabandyk suvesti matavimus po mm mazdaug apie 36.40 - 36.35, 36.42, 36.40 ir pan, …
aciu merginos
🎈 ar butinai jei kokybiska ov ar pastojimas temp. turi virs 37 kilt? manau cia ne taisykle?
saulyna 2022 parašė:
aciu merginos🎈 ar butinai jei kokybiska ov ar pastojimas temp. turi virs 37 kilt? manau cia ne taisykle?
![]()
Tikrai ne taisykle. Kiekvienos organizmas skirtingas, skirtingu metu matuojama temp. Kitos pirmoje fazėje temp buna vis 36, o kitos jau pirmoje fazėje yra virš 36.6 🙂
Sveikos, mano toks. Netikslus, nes naudoju procesteroną ir estradiolį. Vienas kelia temp kitas muša. Ta dieną, kai labai pakilus tempt, tai buvau pamiršus estradiolį pasipurkšt
tevu-darzelis.lt/rk182138@221115b2d64
9 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai