Isabelle parašė:
Labas rytas tevu-darzelis.lt/rk25657@1408140b398. Butu smagu nuo snd kiekviena ryta po truputi kilti![]()
Gražu žiūrėti
Laukiam oi laukiam II
Isabelle parašė:
Labas rytas tevu-darzelis.lt/rk25657@1408140b398. Butu smagu nuo snd kiekviena ryta po truputi kilti![]()
Gražu žiūrėti
Laukiam oi laukiam II
Bacio parašė:
Oi, kaip smagu išgirsti sėkmingą istoriją iš mamytės su PKSDar nepripažino man jo, bet jaučiu, kad ilgai netruks... O tu su stimuliacija pirmąjį vaiku…
Labutis. Apie PKS galiu ir aš pakalbėt. Turiu vaikučių taip pat. Pas mane buvo labai nereguliarios mėn., kas 2-3 mėn. Bet pirmą dukrytę pagavom greit, per pirmą ciklą, su antru užtrukom apie 10 mėn. Apie PKS sužinojau kai buvo apsisukus kiaušidė,tada darė laporoskopiją ir ją atsuko.Tada ir pasakė, kad pas mane PKS ir kad labai keista kaip iki to laiko nežinojau ir dar kad be didesnio vargo pastojau. O aš kadangi buvau dar labai jauna ir per daug į galvą neėmiau dėl nereguliarių mėn. ,o ir pastojau taip greit tai problemų ir neieškojau.
Vanille_ parašė:
Aha, su vyro turtu buvo prastai. As pati tik hormonus tikrinausi, daugiau nk. Kodel tiek laiko nepavyksta, iki siol atsakymo pilno neturim. Todel labai laukiu rytoj…
Aš BT irgi matuoju tik tam, kad suprasčiau, ar pas mane vyksta OV, ar ne... Labai džiaugiuosi, kad tai pradėjau daryti, nes pasirodo, su OV pas mane kažkas netvarkoje. Beje, būna juk ir taip, kad ciklai reguliarūs kaip laikrodis, mmm normalios, o OV visgi nevyksta. Tokiu atveju BT matavimai super padeda susigaudyti kas ir kaip
ristuks parašė:
Labutis. Apie PKS galiu ir aš pakalbėt. Turiu vaikučių taip pat. Pas mane buvo labai nereguliarios mėn., kas 2-3 mėn. Bet pirmą dukrytę pagavom greit, per pirmą cik…
Sveika
Ačiū už pasidalijimą patirtimi
Kartais tikrai geriau kai ko nežinoti... Kaip smagu, kad jau turit 2 vaikučius
Kol buvau jauna, visi sakė, kad susitvarkys savaime tie ciklai, po to gėriau KT, nutraukus vis tiek betvarkė buvo, ir tik dabar susirūpinau, kas ir kodėl pas mane vyksta... Na, žiūrėsim, ar man taip pasiseks kaip jums
Bacio parašė:
SveikaAčiū už pasidalijimą patirtimi
Kol buvau jauna, visi …
Tikrai nuoširdžiai linkiu , kad viskas pavyktų
Mes dar vieno norėtume, bet kažkaip nelabai čia mums gaunas
bet čia gal dėl to PKS. Tiesiog kadangi jau vaikučių turime, tai labai nenusiviliame ir paliekam likimo valiai.
saule1011 parašė:
Labas rytas, mergaites![]()
Pas mus panasus atvejus
tai jau uzsirasem, nes skaiciau, kad buna atveju, kai leliukas yra isnesiojamas net iki 25 savaites ir butent del prastos spermos ivyksta P
Bacio parašė:
Kol buvau jauna, visi …
Jauciu daug kas turi alia reguliarius ciklus, bet ju metu kazkas vyksta ne taip - as visda dziaugiausiu graziais ciklais, o pasirodo pas mane OV vyksta gerokai veliau ir liut faze yra trumpa, tai kol nedariau OT, o veliau nematavau BKT, tai pasirodo visai nelaiku ND darydavom..
Bacio parašė:
Gražu žiūrėtiLaukiam oi laukiam II
![]()
Jeigu rytoj pakils temp, pagadinsiu NT
Bacio parašė:
Kol buvau jauna, visi …
nu bet kaip nuskambejo: " kol buvau jauna"
o tai dabar kokia? manau visos mes cia jaunos vis dar
Upse o_O parašė:
Atsiprasau, speju klausus jau buvau. Mergyciu daug cia, maisosi man visos![]()
Nieko tokio, cia musu tikrai daug
tylaa parašė:
apie ispudzius turejau omenyje, po apsilankymokur kreipsies? gal i Jolsana? domejaus as irgi klp... bet siuo metu kitam mieste gyvenu. mes apie metus laiko.
Tai galesiu po apsilankymo pasidalint ispudziais
ar buvo verta ar ne
o eisim i Jolsana
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai