miglle parašė:
Dar klausimelis, ar laikote kate kuri nors? as jau tuoj tapsiu paranojike, del jos, jau net nebemegstu kates, nebenoriu nei liest nei rupintis jatiek prisigasdinus esu su ta toksoplazmoze.. ir pradzioj kai padare tyrimus pas mane buvo neigiamas atsakymas, klause ar turiu kate, ir liepe netvarkyti jos tualeto. Buna susitaikau su ja, kad ji cia gyvena, ir reikia nusiraminti, nes ji nei zalios mesos valgo nei i lauka eina, bet man vistiek labai neramu ir atrodo dingo meile katei...
![]()
Isigijom ja kai dar nezinojau kad laukiausi, ji buvo nepriziureta, nors namine, bet vasara visa gyveno sode, todel vaikstinejo laisvai lauke kur norejo, todel ir pagailo mums su vyru jos, todel nutarem ja pasirupint, o dabar jau nebezinau ka ir daryt
kai gims leliukas, planuoju kazkur ja isgabent, nes ji ilgo plauko, lipa visur, todel neprisaugosi kad neliptu nei i lovyte nei i vezimeli
![]()
Labas
As turiu kate jau seniai. Toksoplozmozes tyrimo nesidariau, bet, kiek domejausi, jei ilgai jau kontaktuoji su gyvunu, tai greiciausiai jau esi prasirgus ir nebera pavojaus.
Patarciau nupirkti tableciu nuo kirmeliu profilaktiskai. Pati vis zadu, bet neprisiruosiu
O siaip, jei kate namine, i lauka neleidziat, zalia mesa nemaitinat, tai gal ir nereikia labai jaudintis
Aisku, tualeto tvarkyma geriau perleisti kam nors kitam
Mano sesuo neseniai pagimde, turi katina. Aisku, plauku kaip ir pas visus yra, bet nieko blogo del to nenutiko. Ir prie mazylio jis nelabai lenda - bijo
kai gims leliukas, planuoju kazkur ja isgabent, nes ji ilgo plauko, lipa visur, todel neprisaugosi kad neliptu nei i lovyte nei i vezimeli
Prasysiu, kad paimtu tepineli del viso pikto, kai nueisiu pas gydytoja. Tau anksciau vizitas, gal paskui papasakosi man, kas cia per ''zaraza'' mus kankina?
. Butinai parasysiu ka sake ir ka nustate, aisku tikiuosi, kad nieko ten neras