Adorelle parašė:
O nesake kada jau turetu isitaisyti ? Nors mano giminaitei buvo jau isitaisius dukryte o pries pat gimdyma paeme ir atsisedo panele tai teko cezari daryti..
Ne sito nesake, o as ir nepaklausiau
Adorelle parašė:
O nesake kada jau turetu isitaisyti ? Nors mano giminaitei buvo jau isitaisius dukryte o pries pat gimdyma paeme ir atsisedo panele tai teko cezari daryti..
Ne sito nesake, o as ir nepaklausiau
miegalia parašė:
Nu ka mamytes, tenka palikti birželio mėnesio diskusijas, pirmadienio ryta, gimė stebuklas 30 sav.
Sveikinimai
kaip jus ir leliukas laikosi? ar viskas gerai? kas itakojo gimdyma anksciau laiko? manau cia visoms mamytems idomu kodel pagimdete anksciau? as asmeniskai bijau anksciau laiko pagimdyti, nes pas pacia vandenu mazai ir leliukas beveik reikiama poza isitaises.
Adorelle parašė:
Kauno Urmo bazeje 5 sandelyje yra neblogas skyrius kainos zymiai mazesnes o viskas tas pats kaip visurtiesa pardaveja is tu kur jautiesi sutrukdes gyventi moter…
Na taip, ten pardaveja "faina"
buvom savaitgali ir mes su vyru bazej
tai ko jos paklausi, atsako, kad " kokia norit, tokia ir pirkit" ir pan
zodziu, supratom, kad alga nustatyta gauna, nera suinteresuota parduot ka nors
Gala parašė:
Kokias kaldrytes pirkote ar planuojate pirkti savo kleckiukam?![]()
Paprastą su komplektuku gavau kai pirkau ir manau užteks. O jei ką vėliau geresnės ieškosim žiemai ar šiltesnės jei prireiks
Adorelle parašė:
Mano kleckas isvis dar kaip nori taip vartositai guli vienam gale kojytem duoda tai atsiseda ir persivercia i kita.. bet vis neramu darosi nes raso visur kad tu…
Mano tai apsivertes jau zemyn galvyte
tai skaudziai labai virsuj su kojytem duoda vis
Apie ta 5sandeli tai ir as tokios nuomones labai jau nemaloni pardaveja bet kiek zinau ten pati seimininke dyrba
bet tikrai nemaloni vakar buvau ten... bet nieko nepirkaunkazkaip nesinorejo jai trugdyti... o va zalioi rampo 4sandeli 1vietoi tai nerealus vaiku skyrius ir nereali pardaveja as dar Rusnei viska pas ja pirkau ir va vakar mazuliukui patalyne ten pirkom ir keleta pirmuju rubeliu labai maloni ir smagu net ten sugryst... geriau gal biski brangiau bet bent jau aptarnavimas superinis ir patarimu daug sulauki
juurgitukas parašė:
Apie ta 5sandeli tai ir as tokios nuomones labai jau nemaloni pardaveja bet kiek zinau ten pati seimininke dyrbabet tikrai nemaloni vakar buvau ten... bet nieko…
Man geriausia pardavėja yra raudonoj rampoj, patarė ko nepirkti, kad neprisipirkti ko nereik
Adorelle parašė:
Kai buvau pas gydytoja 30 sav. ir paklausiau iki kada mažylė pilve vartytis gali, tai man atsakė, kad ji dar vartymuisi turi 10 savaičių
Paprastai galvyte į mažąjį dubenį įsistato iki 36 savaitės. Bet vat atsitinka ir kaip kad tavo giminaitei.
Kol viskas tvarkoj, neskauda, nejauti labai didelio nepatogumo, man patarė daug vaikščioti, nes tai skatina taisyklingą kūdikio padėtį, vaikiukas per placentą daugiau deguonies gauna, o ir gimdyt paskui lengviau. Tik kad man tai jau bėda, kad bobulkos gatvėj mane "antra" šaligatvio juosta lenkia
Jau sunkoka daros vaikščiot tiek, kiek norėtum.
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai