Dzūk parašė:
o va taip gal fainai visaiatsirinksit geriausią ;)
Kai reikes gimdyt, tai gal bus visi matyti veidai
Dzūk parašė:
o va taip gal fainai visaiatsirinksit geriausią ;)
Kai reikes gimdyt, tai gal bus visi matyti veidai
Dzūk parašė:
nu nuo hepatito šiaip nekompensuoja valstybėpati prašiau siuntimo ir dariausi privačiai
įdomiai skamba, nėščiai net čiobrelių negalima, o gripo vakcina sauge…
Pritariu jum. Nes skiepas tai daktaru isliaupseta nes ju uzsipirke ir turi isnaudot. O zmones ir tiki oi kaip gerai...
Is vis zinot kas yra skiepas?! Ka jum ten suleidzia...
Dzūk parašė:
nu nuo hepatito šiaip nekompensuoja valstybėpati prašiau siuntimo ir dariausi privačiai
įdomiai skamba, nėščiai net čiobrelių negalima, o gripo vakcina sauge…
Mano priziuri morkunaite lb patenkinta as apziureta priziureta persiusta per n gydytoju nu zodziu tikrai lb lb rupestingai priziurima.nzn gal kad sunkus nedtumas ar kaip bet as nesiskundziu patenkinta tiek alusere tiek pacia gydytoja.
FIJA parašė:
Mano priziuri morkunaite lb patenkinta as apziureta priziureta persiusta per n gydytoju nu zodziu tikrai lb lb rupestingai priziurima.nzn gal kad sunkus nedtumas ar…
As tai Maciuleviciene patenkinta
jurraa parašė:
As tai Maciuleviciene patenkinta![]()
Zinau ir ja cia kiekviena bus savo patenkinta
Doncik parašė:
Dariausi as streptokoko tyrima tai mokejau 2.54€ jeigu ras kazka tai dar 10€ reiks sumoket,o jeigu neras nieko tai nereiks daugiau moket. Centre labaratorija savano…
Sakes, net negirdejus apie toki tyrima..."auga bakterijos"? Kas cia per tyrimas?
FIJA parašė:
Pritariu jum. Nes skiepas tai daktaru isliaupseta nes ju uzsipirke ir turi isnaudot. O zmones ir tiki oi kaip gerai...
Blogiausia, kad pasiskiepiji nuo vieno gripo, o susergi nuo kito
cia uzburtas ratas, paziurekit kiek nauju virusu ir gripu kasmet atsiranda, gi I viena skiepa apskritai visu ligu virusiniu nesudes, nu cia logiskai mastant...kuo kuo bet gripu skiepais visiskai netikiu ir nepasitikiu
eveliute parašė:
As nzn del kokio tik maciai kai pasiemiau lapeli parasyta buvo hepatitas, ziv cia gal cia visom privalomai daromaNu man gydytoja butinai patare skiepintis, nes …
Tai cia tas privalomas nesciuju kraujo tyrimas kur pacioj pradzioj daro ir dar 30 sav.
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai