Ingrida.Okk parašė:
Sveikos, gal žinote koks ligos kodas turėtų būti siuntime pas genetiką?![]()
Labas. Ligos kodas N.97.9.
Ingrida.Okk parašė:
Sveikos, gal žinote koks ligos kodas turėtų būti siuntime pas genetiką?![]()
Sau_lu_te_ parašė:
Prie mano tyrimų K irgi neprikibo. Tad gal iš tiesų jie geri. Bet iš jos sužinojau tiek info, kad nusprendžiau elgtis kaip ji sakė
Ir kaip elgtis nusprendėt?
Vanille_ parašė:
Is tikro aciu Eresos, kad uzvede mane ant kelio ir patare ka issitirti. Mano amzius toks pat kaip jusu. Jei ne forumas ir nuoseklus temu nagrinejimas, as irgi db bu…
Nėr už ką
svarbu, griebei jautį už ragų atsirinkai visą info ir teisingu keliu pasukai
aš ir džiauguosi, kad susiklostė tokios aplinkybės, jog "netyčia" atsidūriau TD forume, o tai buvo tiesiog mthfr mutacijos dėka
kai pradėjau googlinti, kas ta mthfr mutacija, atradau TD visą lobyną...
tai jei ne forumo mergaitės, tikrai tiek nebūčiau toli nuėjusi šiuo sudėtingu keliu
Lagra parašė:
Ačiū
Nicole2021 parašė:
O man K jokio plano ir gydymo nepaskyrė 😔 nors iš visų čia esančių istorijų irgi maniau, kad ji ką nors pasiūlys, deja....😔 nunešus visus tyrimus turimus, peržiūtėj…
Buna ir taip.. gaila, kad visiskai jokiu kabliuku neparode imuno tyrimai 😔 man taip pat buvo 2 nesivystantys praejusiais metais...
bet ar isvis nieko nerekomendavo net pabandyti K??
Indriukas07 parašė:
Sveikutės buvau pas K. Nu ką.. ji atsižvelgė tik į Nk, sakė visa kita tvarkoj. Paskyrė Cikloferoną, ji jo neturi, nusipirkti pačiai iš kažkur irgi neturiu galimybių…
Rodos Latvijoje yra cikloferono tabletes.
Nykštukė parašė:
Rodos Latvijoje yra cikloferono tabletes.
Ji man pasakė kad reikia leidžiamų 😔 po to transferius naudot
Indriukas07 parašė:
Kokie jusu NK? As 3d lekiu pas K, idomu ka del maniskiu 27,8% pasakys
Indriukas07 parašė:
Na tai nėra taip jau ir į sieną, yra kabliukų ir K pasiūlė galimą gydymą 🤔
Jei tik NK aukšti, tai juos ir bando prislopinti su cikloferonu, transferiais ir dexu/prednisolu. Cikloferono negali gauti, tai kaip ji jums gali padėti? Ieškoki teks pačiai kanalų, transferius lengvai galite įsigyti, per porą dienų atsiunčia, na o dexas/prednisolas, tai galite sakyti, kad norite juos bandyti ir stebėti kaip keičiasi jūsų savijauta. Nes pastebėjau jog K lyg ir bijo juos siūlyti, dėl galimų stiprių šalutinių pojūčių, nors man asmeniškai apart svorio padidėjimo nieko daugiau nebuvo.
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai