Helly parašė:
Folio rūgštis yra skirta vaisiaus vystymosi metu apsaugoti nuo kai kurių apsigimimų. Tai nepadidina tikimybs pastoti.
Ne tik, folio rūgštį rekomenduojama nors 6 mėn iki pastojimo pagerti... kaip gydytoja sakė mažina apsigimimų riziką.
Kūdikį planuojančioms poroms svarbiausia išmokti nustatyti moters vaisingas dienas, nepamiršti sveikos gyvensenos ir mėgautis procesu. Skaityti
visą straipsnįHelly parašė:
Folio rūgštis yra skirta vaisiaus vystymosi metu apsaugoti nuo kai kurių apsigimimų. Tai nepadidina tikimybs pastoti.
Ne tik, folio rūgštį rekomenduojama nors 6 mėn iki pastojimo pagerti... kaip gydytoja sakė mažina apsigimimų riziką.
blondinuke1 parašė:
Ka daryt kad vyras dazniau noretu myletis? Mylimes kazkur kas antra diena, o kai vaisingos dienos ot buna jis nenori sekso, ir ale jam per daug sekso.. O man kasdie…
Kita men savaitę- pusantros iki vaisingu dienu ne siūlykit jam nieko... pasiilgs ir susikaups labiau maloniam darbeliui 🍾🥂😊 o šiandien tegul jau ilsisi... pakentėti reikės 🤷♀️
blondinuke1 parašė:
Ka daryt kad vyras dazniau noretu myletis? Mylimes kazkur kas antra diena, o kai vaisingos dienos ot buna jis nenori sekso, ir ale jam per daug sekso.. O man kasdie…
Visų pirma, tai jis gal nelabai ir nori, kad pastotumėt? Jei taip visai atsisako kai žino apie vaisingas dienas?
Visų antra, kaip tie norejimai ir nenorėjimai vyksta? Jei jūs ateinat ir pasakot "man šiandien vaisinga diena, eikim mylėtis" tai nieko keisto, kad nenori
Manau jei nepabrėžtumėt, kad šiandien vaisinga diena, jei pradėtumėt nuo skanios vakarienės ir viskas pasisuktų į tą pusę ką vyras mėgsta, na pvz koks masažas ar gal dar kažkas patinka vyrui, tai gal ir neatsisakytų
Aš nežinau kodėl, bet man pasirodė iš jūsų žinutės, kad viskas vos ne pokalbio forma vyksta su klausimu nori-nenori...
Ir visų trečia, tai per vaisingas dienas pakanka mylėtis ir kas dvi dienos, kad būtų aukšta tikimybė pastoti
Milda.... parašė:
Visų pirma, tai jis gal nelabai ir nori, kad pastotumėt? Jei taip visai atsisako kai žino apie vaisingas dienas?Visų antra, kaip tie norejimai ir nenorėjima…
aciu uz patarimus, nori jis leliuko, kita diena darem leliuka. Gal as per daug panikuoju, ir perdaug kasdien myletis noriu.
Busimamamyte parašė:
Sveikos merginos😊 su vyru planuojame leliuka jau 6 mėn. (Žinau tai nėra dar daug) bet tikiu, kad ne man vienai važiuoja stogas nuo nuolatiniu minčių "nu kodėl nesig…
Labuka.Nusiramink ir negalvok apie tai palik viskas likimui aš buvau taip pastojus po 15 metu bet 3 mėn vistiek praradau
Sweikutes su wyru jau 10men planuojame leliuka ir nesigauna,padare tyrimus ehoskopa nieko blogo nerando pas mane.Pradejau gerti fodilina+D3 vitamina,bei kontraceptines tabletes,gal cia ir ne i tema,bet gal kam pavyko taip pastoti,.planuoju pawartoti apie 3men ir nutraukti,mano ciklas nereguliarus atsikartojantis kas kiek laiko tao po 29 33 31 32 30 ir kaiteliojas sie skaiciai per menesius.Tiesiog esu newilti waistu neskiria tik tuos witaminus. 🙁
Bsutrikusi parašė:
Sweikutes su wyru jau 10men planuojame leliuka ir nesigauna,padare tyrimus ehoskopa nieko blogo nerando pas mane.Pradejau gerti fodilina+D3 vitamina,bei kontracepti…
Tai gal kažkas negerai pas vyrą, jis taip pat turėtų išsitirti.
Mano drauge (angle) sako, kad nesiseka pastoti nes per mazai sveriu... ir kiekviena karta taip.
Mano ugis 1.67 svoris 52kg
Kmi rodo 18.65 - kas visiskai normalu.
Aisku svorio trukumas yra bet ribose.
Ir tikrai nemanau kad svoris cia kaltas... Kiekviena karta mane vis tai zeidzia. ..
Vanessa parašė:
Mano drauge (angle) sako, kad nesiseka pastoti nes per mazai sveriu... ir kiekviena karta taip.
Draugė gal biškį pavydi jums gražių formų
jūsų svoris normalus. Aš tiek Sverdama du berniukus išnešiojau. Dar net šiek tiek mažiau svėriau - 50kg. Jei nepavyksta pastoti, ieškokit priežasčių kitur...
Jūs nepastojate 4 mėnesius kaip rodo jūsų gandriukas? Tai tikrai nėra daug. Sekite kada vyksta ovuliacija, nepraleiskite vaisingų dienų. Nuo to ir reikėtų pradėti. Jei tada nepavyks 3-6 mėnesius kreipkitės į gydytojus dėl tyrimų. Bet tirtis jusms tada tikrai ne dėl svorio, o ieškoti vaisingumo bėdų
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai