sandratr parašė:
Sakykit mamytės, kaip reikalai su tuberkuliozės skiepu? iškart gavot ar neturi?
Iskarto gavom
Nuo tuberkuliozes, ir hepatito
Liepojos g. 43, korpusas „Aušra“, Klaipėdasandratr parašė:
Sakykit mamytės, kaip reikalai su tuberkuliozės skiepu? iškart gavot ar neturi?
Iskarto gavom
Nuo tuberkuliozes, ir hepatito
auskriste parašė:
As du pagimdziau vaikus naturaliai ir su komplikuotais nestumais,istveriau viska.o dabar laukiam trecio mazylio kuri gomdysiu irgi be jokiu epiduru!nes nuo jos po t…
Gimdziau naturaliai, nugaros skausmai, bedos NEZMONISKI !
as ir uz epidura. abu gimdziau su epiduru, su pirmaja viskas truko nuo 2.10 iki 15.23 tai nzn ar buciau turejus jegu pagimdyti jei buciau be epiduro, nes kai reikejo paskutines pora val isbuti be jo ir su leidziamais skatinamaisiais tai ne kazka buvo. jau pries pat stumima sakau veskit i operacine darykit cp
dabar kai prisimenu juokas ima. O va antras gimdymas labai greitas buvo. 2.20 nubego vandenys i GN atvaziavau apie 4val apie 8.30 pradejo skatinti is karto skausmai nezmoniski, tai akuserei sakau kvieskit anesteziologa, tai is pirmo dar kazka myke, kad nezino kada ateis, bet kai pamate, kad man sakutes, tai greit atsirado jis gimdykloj
suleido epidura ir 11.15 jau turejau ant ranku sunu
visi gyd. kaip susitare tvirtina,kad nuo epiduro atsipalaidavo visas kunas ir daug greiciau atsidare kaklelis. Nezinau kiek cia tame tiesos. tiesa abu kartus skatinuosius leido. ir abu kartus turejau tik adatas. Tik antra karta akusere siek tiek nepatenkinta buvo, kad be vaistu, tai kai pasakiau, kad vyras nueis nupirks, tai sako nereikia atrasim kur nors, tai zodziu
aiste-aiste parašė:
Gavau velniu, kad tik epiduro adatas turejau...sako "as nesuprantu kodel visos tik adatas atsiveza, galvojat vaistu nereiks.."
Ir kaip baigesi?
aiste-aiste parašė:
Gavau velniu, kad tik epiduro adatas turejau...sako "as nesuprantu kodel visos tik adatas atsiveza, galvojat vaistu nereiks.."
Mano ginekologe, kuri dirbo GN, sake, kad reikia tik adatu. Savo adatu nepanaudojau, bet po gimdymo paklaisiau ar ju uztenka. Sake taip
auskriste parašė:
As du pagimdziau vaikus naturaliai ir su komplikuotais nestumais,istveriau viska.o dabar laukiam trecio mazylio kuri gomdysiu irgi be jokiu epiduru!nes nuo jos po t…
Turėjau du dūrius į nugarą ir jokių bėdų. O jei pajaučiu skausmą, tai ne nuo epidūro tikrai
Burbuliuke_ parašė:
Ir kaip baigesi?
Burbejo ir man, kad atvaziuoja gimdyves nepasiruosusios ir reikalauja epiduru.
As buvau pasiskaicius sito forumo visa istorija apie gimdymo namus ir turejau epiduro rinkini (su vaistais). Tikrai cia ne naujiena ir ne joks stebuklas, jau nuo senu laiku reikia turet epidura ir tualetini popieriu
tiesiog pasidomekit mergaites...tam ir yra va tokie forumai
Pries gimdyma sakiau man nereikes epiduro. As galiu...as iskentesiu...nuuuuu, bet suejo gerai tas epiduras
Epiduras yra rizika, kad blogai pataikys ir va tada tikrai bus problemu, gerai, kai gerai pataiko... Del nugaros skausmu net ir be epiduro - pades sportas ir nugaros raumenu stiprinimas (zinau, pati turiu du kleckus pametinukus, tai su nugaros toookiu skausmu teko susidurti ir padejo tik sportas - dabar visai nebeskauda niekada
beje gimdziau be jokiu epiduru). Del kuno isitempimo - merginos geriau ne kur ir koki epidura nusipirkti domekites, o kaip atsipalaiduoti ir kvepuoti, nusiraminti ir pan., nuo pat pirmu saremiu, ir jei nebus jokiu fiziologiniu nesklandumu, gimdymas tikrai praeis daug lengviau. Kalbu is patirties, nes pirma vaika gimdziau - nezinia, stresas, skatinamieji, skausmas, pykinimai, plysimai ir t.t. Pries antro gimima, labai daug domejausi ir mokiausi taisyklingai kvepuoti, atsipalaiduoti - rezultatas - jokiu skatinamuju, jokiu vaistu, saremius atsipalaidavus prakvepavau, viskas graziai atsivere (beje, kad greiciau vertusi kaklelis, eikit ant tuliko sedeti jei tik yra galimybe, nes man iki 5 cm graziai veresi, o paskui sustojo, tai patupejus tualete per 30 min iki galo atsivere). Zodziu, kiekviena renkasi kaip jai geriau, bet kai nera jokiu kontraindikaciju, viskas vyksta sklandziai, na tai skausmas naturalus gimdymo reiskinys, o ir vaikuciui geriau be jokiu epiduru (del epiduro gali kilti pirma para vaikui problemu su kruties zindimu ir pan., nera jau tas epiduras toks nekaltas - pagailekit jus tu vaikuciu, nes kol laukiates bijot tablete nuo galvos skausmo praryti, o cia tokie vaistai...) Aisku sekmes visoms ir lengvo gimdymo ;)
sol_veiga parašė:
Gimdziau naturaliai, nugaros skausmai, bedos NEZMONISKI !
Tai tik 4 savaites tepraejo kai pagimdet
ar iskart skraidyti norit? Manau 90% gimdziusiuju pirmus menesius skauda nugara ir ne tik...juk turi ir stuburas ir visi vidaus organai sugrizti i savo vietas
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai