Argi parašė:
Sveikos, gal kas turit nepanaudotą epiduro rinkinį parduoti?![]()
As taip pat turiu be vaistuku. 4 eur ;)
Liepojos g. 43, korpusas „Aušra“, KlaipėdaArgi parašė:
Sveikos, gal kas turit nepanaudotą epiduro rinkinį parduoti?![]()
As taip pat turiu be vaistuku. 4 eur ;)
Argi parašė:
Gaila, ieškau su vaistais![]()
O ka ligoninej ir vaistu neturi???? Kas per absurdiska ligonine, jau su vyru svarstom ,gal i vilniu vaziuot gimdyt, nes cia gliukoze reikia paciam pirktis, epidura paciam, kokiu dar vaistu ar irangos reik atsinesti?! Man atrode kad jau tokioj ligoninej ypac vieno pagrindiniu Lietuvos miestu ir ne kokiam uzkampi nu jau turetu turet viska... pirma gimdziau ir lankiausia Vilniuj antakalny tikrai nedidele ir ne pagrindine, nu betnieko nereikejo paciam nestis....
InKas parašė:
O ka ligoninej ir vaistu neturi???? Kas per absurdiska ligonine, jau su vyru svarstom ,gal i vilniu vaziuot gimdyt, nes cia gliukoze reikia paciam pirktis, epidura …
Taip taip.. epiduras kompensuojamas beveik visur išskyrus musu Klaipedele, kur tie pinigai tebunie ant klaustuko.. jei net šikpopieriaus nebuvo kai aš gimdžiau nei muilo.. bijau net ka blogo sakyt, nes n mamu tuoj užpuls, kad ten viskas taip nepriekaištingai.. niekas nesiskundžia visi tik i kisenes daktaram krauna, o kas čia gali but blogai.. savo viska susinest .. nezinau gal ir kitur taip.. bet jau klp ne rozem klota irgi.
sol_veiga parašė:
Taip taip.. epiduras kompensuojamas beveik visur išskyrus musu Klaipedele, kur tie pinigai tebunie ant klaustuko.. jei net šikpopieriaus nebuvo kai aš gimdžiau nei …
Net Telšiuose nereikėjo pirkti epidiuro
sol_veiga parašė:
Taip taip.. epiduras kompensuojamas beveik visur išskyrus musu Klaipedele, kur tie pinigai tebunie ant klaustuko.. jei net šikpopieriaus nebuvo kai aš gimdžiau nei …
Siaip ir dabar vieni gyd sako kad reikia epidura pirkti , kiti kad ne. Bet jie ji turi ir privalo duoti tuos vaistus :). Visada taip Klaipedeleje buvo. Kazin kodel
. O tuoletinio ir kai as gimdziau nebuvo
Pavasaris_1987 parašė:
Siaip ir dabar vieni gyd sako kad reikia epidura pirkti , kiti kad ne. Bet jie ji turi ir privalo duoti tuos vaistus :). Visada taip Klaipedeleje buvo. Kazin kodel …
Trink i siena
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai