2016.12.01 11:07 (prieš 9 m.)
Raimuckaa parašė:
Na mano atveju vyras negales buti visa diena, vien del darbo ir del dukros. Tai kiek suprantu, jei busiu nemokamoje palatoje, tai kaimynes su leliuku neturesiu
as kas liecia prieziura, neturiu jokiu nusiskundimu
kadangi pagimdziau neisnesiota leliuka, labai bijojau kaip viskas bus su maitinimu..kad ikis misinuka su buteliuku ir t.t.BET jie siekia naujagimiui palankios ligonines statuso,kaip tik siandien turi atvaziuot komisija, tikrinti juos
bet visos tokios apmokytos, geros, padeda labai..leliukas inkubatoriuj buvo maitinimas is taureles arba svirkstuko..labai padejo del pienelio atsiradimo, teigiamai nuteike..nes kad taip pagimdziau, buvau soke. . ir pieneliui atsirasti reikejo laiko
Gimdyma prieme gyd. Maciulionyte
esme, kad matyt cia niekas nesitikejo tokio greito mano gimdymo, nes atvaziavus ir patikrinus mane, kaklelis dar buvo uzdaras ir sako,kad nera jokios veiklos..ir paliko mus su vyru vienus gimdykloj. . atejo po valandos, gine klausia kaip skauda, kaip daznai kartojas saremiai..viska papasakojau,o ji net nepatikrinus manes, vis tiek sako, nu dar reikia laukti valandele dvi, nes nieko cia dar nevyksta pas taves..o as jau dievams is skausmo meldziausi..praejo dar ta valanda..atejo akusere..sakau darykit ka nors, nes nebegaliu kaip skauda..pakviete gydytoja po 15 min..atejo mazdaug nu tuoj paziuresiu, kas ten vyksta ir saukia pilnas atsidarymas
tuoj bus leliukas! man net akyse trumpam prasviesejo
kad aciu D tuoj bus pabaiga
tada jau supuole akusere ruosti lova
ir pagimdziau