Giedrul parašė:
10 dienu veluoja, pries 3 d. dariausi testa neigiamas, nors buvau nustebusi si karta tiek atrodo daug pozymiu(krutine tvinkcioja, nuotaikos sviruoja, greit pavargst…
Ka Jums sake gydytoja,jei ne paslaptis
?
Giedrul parašė:
10 dienu veluoja, pries 3 d. dariausi testa neigiamas, nors buvau nustebusi si karta tiek atrodo daug pozymiu(krutine tvinkcioja, nuotaikos sviruoja, greit pavargst…
Ka Jums sake gydytoja,jei ne paslaptis
?
aistute203 parašė:
Merginos veluoja menesines 6sav ar galiu lauktis krutine skauda,pykina daug valgau pilvo apacia tempia
O kaip nt?
aistute203 parašė:
Neigiamas
Padarykit hcg,jei irgi nerodys nestumo,tada viskas aisku
aistute203 parašė:
Kas aisku?
Jei HCG kraujo tyrimas bus normos ribose, bus akivaizdu, kad nesilaukiat. Nors šitiek ilgai vėluojant jau ir echo kuo aiškiausiai rodytų nėštumą (juk dabar būtų apie 10sav. nėštumas), jau nekalbant apie nėštumo testus. Siūlyčiau tiesiog kreiptis į gydytoją ir ieškoti kitų pranykusių mmm priežasčių.
Ger_Da parašė:
Sveikos 👋
Jei mm vėluoja pora dienų ar gali dar NT nerodyti nėštumo? Ieškau patarimu, gal ku…
Gali ir nerodyti. Man po 6 dienų vėlavimo nerodė. Rodė neigiamą.
Du kartus dariausi. Bet jaučiau, kad rąžantis labai tempia pilvuką, galvoju kažkas ne taip. Todėl nuėjau pas ginę ir ten patvirtino nėštumą.
mergkarolina parašė:
Gali ir nerodyti. Man po 6 dienų vėlavimo nerodė. Rodė neigiamą.Du kartus dariausi. Bet jaučiau, kad rąžantis labai tempia pilvuką, galvoju kažkas ne taip. …
Pasidariau NT vakar metė jau į žiūrima vaiduokli, nes kiek dariausi buvo vod iziurimi. Šiandiena pasidarau jau nemeta nieko nesuprantu.. 🤔 Tiksliau mano nimatomas mm už 3 dienų..
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai